February 1, 201510 yr da, ali prosle godine su bili Buck i Aikman, ove su Al Michaels i Collinsworth, dok ce pregame da rade Dungy, Hines Ward i Harrison. NBC ima definitivno najgoru ekipu(Natz/Simms i Buck/Aikman su mi daleko bolji od ove dvojice brace blizanaca Smiljana Banjca ) sta pricas brate? al michaels je jos uvek no. 1 play by play comentator. buck i troy nisu losi, naprotiv ali nantz i simms su jezivi.
February 1, 201510 yr Author meni je Al MIchaels najgori smarac... Buck mi je najjaci komentator, Nantz mi nije los. od strucnih lica Simms i Collinsworth su mi katastrofa, Aikman mi je OK(naravno Gruden je mega giga car, treba on i Tirico da rade svaki SB :D)
February 1, 201510 yr Pa nisu li na Foxu prosli put pustili original tj americke komentatore? Ja se nadam da ce tako biti i ovaj put. + na Foxu nema reklama
February 1, 201510 yr nisam gledao za trenutak..šta se desilo? brejdi ode na klupu a bili su na 20 jardi.
February 1, 201510 yr Koja lepota kada ne odigram nista, gledam bez zivciranja. Odlicne odbrane, za sada. :) INT u 5 jardi. Edited February 1, 201510 yr by Miljenko
February 1, 201510 yr nisam gledao za trenutak..šta se desilo? brejdi ode na klupu a bili su na 20 jardi. Cudne stvari se desavaju
February 1, 201510 yr jel reuben droughns jos uvek u srbiji i jesu li na areni pricali sa golalicem pred utakmicu?
February 1, 201510 yr + na Foxu nema reklama na žalost, uvek sam voleo da ih gledam, to je dao spektakla...
February 1, 201510 yr Kako nema reklama? Pa sta pustaju u pauzama, kad je posession change ili kraj cetvrtine? I naravno, prva reklama za Budweiser sa psima i konjima.