mandingo Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 da, ali prosle godine su bili Buck i Aikman, ove su Al Michaels i Collinsworth, dok ce pregame da rade Dungy, Hines Ward i Harrison. NBC ima definitivno najgoru ekipu(Natz/Simms i Buck/Aikman su mi daleko bolji od ove dvojice brace blizanaca Smiljana Banjca ) sta pricas brate? al michaels je jos uvek no. 1 play by play comentator. buck i troy nisu losi, naprotiv ali nantz i simms su jezivi.
freakns Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 meni je Al MIchaels najgori smarac... Buck mi je najjaci komentator, Nantz mi nije los. od strucnih lica Simms i Collinsworth su mi katastrofa, Aikman mi je OK(naravno Gruden je mega giga car, treba on i Tirico da rade svaki SB :D)
levi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa nisu li na Foxu prosli put pustili original tj americke komentatore? Ja se nadam da ce tako biti i ovaj put. + na Foxu nema reklama
WTF Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Za sada najbolja reklama ona za Chevy kad nestane signal.
Kreator Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 nisam gledao za trenutak..šta se desilo? brejdi ode na klupu a bili su na 20 jardi.
Miljenko Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Koja lepota kada ne odigram nista, gledam bez zivciranja. Odlicne odbrane, za sada. :) INT u 5 jardi. Edited February 1, 2015 by Miljenko
WTF Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 nisam gledao za trenutak..šta se desilo? brejdi ode na klupu a bili su na 20 jardi. Cudne stvari se desavaju
189- Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 jel reuben droughns jos uvek u srbiji i jesu li na areni pricali sa golalicem pred utakmicu?
radisa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 + na Foxu nema reklama na žalost, uvek sam voleo da ih gledam, to je dao spektakla...
WTF Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Kako nema reklama? Pa sta pustaju u pauzama, kad je posession change ili kraj cetvrtine? I naravno, prva reklama za Budweiser sa psima i konjima.
Recommended Posts