Miljenko Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ja sam veceras neutralan, mada cu pomalo navijati za ekipu, koja mi je donosila novac, sezonama unazad, odnosno Patriote.
ducca Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zao mi sto ne mogu i jedni i drugi da izgube vcrs. Dve meni najodvratnije ekipe u ligi. Stavise necu ni da gledam
mandingo Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 necu ni ja da gledam. ne zato sto mrzim sijetl, nego zato sto sam poprilicno siguran da gatorade boy i drustvo uzimaju.
Zizou Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ja stavio pare na Nju Ingland, jer nema Dzajantsa, jedine ekipe koja redovno objasnjava Patriotsima u Superbolu. :D Sledeca sezone se vracamo u plej of. Veceras navijam za Sijetl, ali mislim da uzimaju Patsi.
Jozef K. Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Može li neko objašnjenje zašto ste protiv NE? Brady je fenomenalan i uopšte igraju vrlo stabilno.
Prospero Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 zato što smo ljubomorni na njihov uspeh. u stvari: - "just give it to them" - tuck rule - to što imaju običaj da govore brajdiju u kacigu i nakon obeveznog cutoff-a pre snap-a - spygate - to što su kraft i gudel 2 bff-a - deflate gate - to što stalno varaju sa IR prijavljivanjem ...
Timmi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 de su bolji komentatori na areni ili foxu? moram da ispostujem taj jedan mec godisnje koji gledam.
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ja sto sam kod drugih zavatao AS mislim da su bolji na FOX-u verovatno...Ali neko rece da je Ucitelj na AS...
Jozef K. Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 zato što smo ljubomorni na njihov uspeh. u stvari: - "just give it to them" - tuck rule - to što imaju običaj da govore brajdiju u kacigu i nakon obeveznog cutoff-a pre snap-a - spygate - to što su kraft i gudel 2 bff-a - deflate gate - to što stalno varaju sa IR prijavljivanjem ... Hvala. Delimično kapiram. Meni su oni najprepoznatljiviji tim.
Nesh Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa nisu li na Foxu prosli put pustili original tj americke komentatore? Ja se nadam da ce tako biti i ovaj put.
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa nisu li na Foxu prosli put pustili original tj americke komentatore? Ja se nadam da ce tako biti i ovaj put. Pa na to sam i mislio meni su bolji i najgori USA od ovih sto sam ih par puta slusao na AS
ducca Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Tu nema nikakve dileme. Meni AS ekipa potpuno neslusljiva.
freakns Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Pa nisu li na Foxu prosli put pustili original tj americke komentatore? Ja se nadam da ce tako biti i ovaj put. da, ali prosle godine su bili Buck i Aikman, ove su Al Michaels i Collinsworth, dok ce pregame da rade Dungy, Hines Ward i Harrison. NBC ima definitivno najgoru ekipu(Natz/Simms i Buck/Aikman su mi daleko bolji od ove dvojice brace blizanaca Smiljana Banjca )
Recommended Posts