Alphons Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 NE dobija lagano nažalost Ne lagano, ali dobija. Prelomiće Gronk.
Prospero Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Nadam se da će LoB da izduva Brejdijeve ballz.
freakns Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 NE dobija realno. Ne volim ni jedne ni druge, manja mi je ljubav prema NE ali dobijaju ubeđen sam. ljubav prema NE mi je jednaka ljubavi prema dijareji... zapravo, malo vise volim dijareju cini mi se...
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 mali intro Jel ti to nesto patriotama...
wall Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Za koga da navija slobodarski svet? Ko je veća sirotinja, kome je duša teška ali velika?
freakns Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 pa za Seahawkse, kakvo je to pitanje pobogu...
freakns Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 evo, tu sam... jedva, ali prisutan! poseticu vas tamo dole sto pre. reci bosku da se ponasa lepo
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 reci bosku da se ponasa lepo nego u koliko počinje ta zavrzlama i na kom kanalu(srpskom) može da se prati
radisa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 nego u koliko počinje ta zavrzlama i na kom kanalu(srpskom) može da se prati pola 1, FOX ili Arena, zavisi koji kabel/IPTV imaš...
radisa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 necu gledati nfl neko vreme ako patsi pobede! Tamo negde do septembra?
Recommended Posts