January 11, 201510 yr Periera misli da je incomplete. Meni deluje da je dobar... Bullshit, resena utakmica. Edited January 11, 201510 yr by ducca
January 11, 201510 yr dalas pokraden. @radisa ko osvaja sb? daj da bacimo pare neke. :) Edited January 11, 201510 yr by nenad
January 11, 201510 yr Znao sam da će okrenuti... Ovo je druga odluka direktno u koristi GB-a, koja je izuzetno sumnjiva...
January 11, 201510 yr Author auuuuuuuuuuuuu, kakav reverse... cini mi se da je ispravan reverse, nije kompletirao proces hvatanja, ali jbt
January 11, 201510 yr auuuuuuuuuuuuu, kakav reverse... cini mi se da je ispravan reverse, nije kompletirao proces hvatanja, ali jbt Jbg, nisam neki expert, ali on je imao kontrolu, sa obe noge dotakao zemlju, držao lpotu, kontrolisano u ruci, i onda dotakao, dok je držao loptu u jednoj ruci, drugom rukom zemlju... Meni deluje da je komplete...
January 11, 201510 yr Periera misli da je incomplete. Meni deluje da je dobar... pereira je ološ koji skoro uvek pravda sudije mada celo pravilo sa procesom hvatanja je izuzetno glupavo Edited January 11, 201510 yr by theanswer
January 11, 201510 yr Author Jbg, nisam neki expert, ali on je imao kontrolu, sa obe noge dotakao zemlju, držao lpotu, kontrolisano u ruci, i onda dotakao, dok je držao loptu u jednoj ruci, drugom rukom zemlju... Meni deluje da je komplete... nije imao kontrolu, lopta se sve vreme pomicala... covek jednostavno nije kompletirao proces hvatanja. da mu lopta nije ispala iz ruke kada je udarila u zemlju, onda bi bilo hvatanje. ovako, nije