teacher Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) w t f prvi put u životu vidim da je sudija promenio odluku, pa da li je moguće jbt Edited January 5, 2015 by teacher
Nesh Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Bas dodjoh da pitam...bacio zastavicu pa podigao?!?
mandingo Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Bas dodjoh da pitam...bacio zastavicu pa podigao?!? Pa to I nije problem. Nego je bio I call DPI, pa je posle vratio. Ja ovo prvi put vidim. Dali je Homo novi Gaydy?!
Nesh Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 (edited) Na to sam i mislio...vec proglasen DPI vratio za pojas. Neverovatno. Edited January 5, 2015 by Nesh
mandingo Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Garrett imao mooda da ide na 4th kad je mogao da ih sabije u 10 yds. Svaka cast.
freakns Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 rekoh ja da Carolinu sere za sve pare.... odbrana je bruka, ali onaj nafurani govnar je najveca prevara NFLa... Baltimore ocekivano, Terrell Suggs je mama fudbala Indy isto tako, Dalton je maceha fudbala Dallas OL :ziga: bice interesantan drive Lionsa sada... mada Stafford nije ni 1/3 govneta ko prevarant iz Caroline, pa ocekujem da ce nesto da ujebe ipak
James Marshall Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Au jebote ala ti prolijevaš žuč, pa ko da ti je ribu skino
radisa Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ovo je nadrealno. Da je samo klekao, bila bi manje-više gotova utakmica, nego se budala kurči da trči
freakns Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Au jebote ala ti prolijevaš žuč, pa ko da ti je ribu skino ogavan je. najodvratniji igrac svih sportova kombinovano... Lawrence
mandingo Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Hahah. Ovo je vec Patriots skola, double fumble.
Recommended Posts