theanswer Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) utakmica u jednom potezu. karolina sjebava punt pokušaj ali arizona promašuje tekl :) i naravno nisu mogli da postignu utešni td sada da mi pokriju hendikep Edited January 4, 2015 by theanswer
*edited by mod Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ala dele Rejvens sakom i kapom, prvo ono saplitanje sopstvenog QB u maltene svojoj end zoni a onda i 12 igraca na terenu pri 4th and 1 na 47 yardi za FG.
James Marshall Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Loš fudbal večeras realno. Ko god prođe, a i dalje mislim da us Koltsi ogromni favoriti, odvaliće ih Visoko Čelo od života.
James Marshall Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Sinsi za sad skroz u skladu sa (mojim) očekivanjima.
theanswer Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Sinsi za sad skroz u skladu sa (mojim) očekivanjima. i mojim, taman da se povrati izgubljeno na arizonu sinoć :D
teacher Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 užas od wc za sada. obično su tu najbolje utakmice, ne pamtim da sam ikad gledao ovakav wc. jedino pozitivno su tri mamojebača od lajnbekera, juče kuechly i davis, danas freeman. uživanje ih je bilo gledati.
theanswer Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 užas od wc za sada. obično su tu najbolje utakmice, ne pamtim da sam ikad gledao ovakav wc. +1000
Nesh Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 A punter Cowboysa smestio fudbal na 3 inca od end zone. I ne vredi nista.
teacher Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Detroit odličan, 99yd. Čim je ona budala napravila kaznu, znao sam da će ovi da postignu neki poen. Elem, 2 stvari su ovde jasne: 1) govnari iz dallasa do sada nisu bili u situaciji da im neko zaustavi trčanje i time razotkrije Roma 2) govnari iz dallasa do sada nisu bili u situaciji da im neko više drži loptu i time odbranu dovede na nivo fizičke spreme gej blizanaca
zoki Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Ali Tate kojeg odvaljuju na punt returnu a on opušteno posle par poseda postiže TD
teacher Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Hm, zašto ovo nije runing into the kicker? zato što je spustio obe noge na zemlju. prethodni put, detroitov panter nije mogao da spusti nogu na zemlju jer je igrač bio ispod, to se računa kao running into kicker. ovo je bio običan i loše odglumljen flop.
radisa Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 zato što je spustio obe noge na zemlju. prethodni put, detroitov panter nije mogao da spusti nogu na zemlju jer je igrač bio ispod, to se računa kao running into kicker. ovo je bio običan i loše odglumljen flop. OK, thanx, stvaro nisam znao za to za noge...
Recommended Posts