theanswer Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 idi u kurac koje su ovo kazne nekad je nfl bio iznad ovih gluposti
renne Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Što reče neko na CBS onomad danas ima više dozvoljenih faulova u NBA nego u NFL
theanswer Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) Drži se Arizona za sad zahvaljujući glupostima Karoline. Fumble, missed fg, INT. I dalje mislim da bi trebalo malo hrabrije da igraju ako hoće da budu u utakmici do kraja. Prestaće valjda i Karolina da puca sebi u nogu. Otići ću ja da pantujem jebem ti život Hahahaha koja gomila imbecila, nadam se da neće videti plejofa narednih 60 godina. Malopre pušta punt koji može da se vrati sad hvata umesto da pusti tačbek Ma daaaaaaaaj jebem ti sudija mater Edited January 3, 2015 by theanswer
theanswer Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) koje govedo od sudije ed hohuli nas jebe sve u zdrav mozak, there was a receiver in the area. koji crni receiver Edited January 3, 2015 by theanswer
teacher Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Kem izgleda kao Čava Dimitrijević posle osrednjeg pijančenja...
*edited by mod Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 osećam se kao da gledam koledž fudbal. Totalni flag fest
teacher Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 osećam se kao da gledam koledž fudbal. Totalni flag fest realno, koledž fudbal je na daleko višem nivou. pre recimo neke utakmice Europe NFL-a od pre 10 godina...
WTF Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 ko god da pobedi ovde, bice karan ruzno od SEA (ili GB) sledeceg vikenda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 realno, koledž fudbal je na daleko višem nivou. pre recimo neke utakmice Europe NFL-a od pre 10 godina... Bas tako. Samo ove sezone sam gledao, gomilu kvalitetnijih meceva koledz fudbala.
Recommended Posts