January 3, 201510 yr Drži se Arizona za sad zahvaljujući glupostima Karoline. Fumble, missed fg, INT. I dalje mislim da bi trebalo malo hrabrije da igraju ako hoće da budu u utakmici do kraja. Prestaće valjda i Karolina da puca sebi u nogu. Otići ću ja da pantujem jebem ti život Hahahaha koja gomila imbecila, nadam se da neće videti plejofa narednih 60 godina. Malopre pušta punt koji može da se vrati sad hvata umesto da pusti tačbek Ma daaaaaaaaj jebem ti sudija mater Edited January 3, 201510 yr by theanswer
January 3, 201510 yr koje govedo od sudije ed hohuli nas jebe sve u zdrav mozak, there was a receiver in the area. koji crni receiver Edited January 3, 201510 yr by theanswer
January 4, 201510 yr osećam se kao da gledam koledž fudbal. Totalni flag fest realno, koledž fudbal je na daleko višem nivou. pre recimo neke utakmice Europe NFL-a od pre 10 godina...
January 4, 201510 yr ko god da pobedi ovde, bice karan ruzno od SEA (ili GB) sledeceg vikenda. Sent from my iPhone using Tapatalk
January 4, 201510 yr realno, koledž fudbal je na daleko višem nivou. pre recimo neke utakmice Europe NFL-a od pre 10 godina... Bas tako. Samo ove sezone sam gledao, gomilu kvalitetnijih meceva koledz fudbala.