Jump to content

NFL 2014

Featured Replies

Ali Karolina je u odličnoj formi, četiri pobjede zaredom dok Arizona u posljednjih 6 kola ima 2-4 i nešto minimalno poena. I ne fali im jedan, već dva QB-a.

odigrao na kraju h2 na 6,5 vredi staviti na tiket. mada ću verovatno odigrati za nešto sitno i čistu dvojku

Cardinals sa Lindleyem na QB nisu ni priblizno ono sto bi bili sa Stantonom na QB, o Palmeru da i ne govorimo.  Odbrana moze da ih nosi donekle, ali bez dobrog napada (prvi RB Ellington je isto prerano zavrsio sezonu, zamene nisu adekvatne) nemaju sta da traze.

Panthers jesu u PO samo zbog toga sto su pobedili u svojoj ubogoj diviziji, ali su ipak pobedili zadnje 4 utakmice, 2 od njih su zaista dominirali, a jednu dobili bez najboljeg igraca , QB Cam Newtona.  Odbrana se vratila u formu i izgledala je kao ona proslogodisnja, cak je i bedni secondary premasio ocekivanja.

Tako da se slazem da Carolina ima blagu prednost danas.  Naravno, ja cu biti, kao i uvek svim srcem uz njih, mada sam svestan da im je pobeda danas realno najveci domet ove sezone, jer bi u slucaju da prodju dalje najverovatnije sledeceg vikenda igrali u Seattlu, a to je vec 1 nemoguca misija.

Mislim da je ovo prva plejof utakmica da se prenosi na ESPN ikada. Kakav početak i punt Arizone  :isuse:

Jel baš ovako duva vetar na ovu stranu ili idiot ne može da pantuje više od 30yd?

Edited by theanswer

karolina touchdown :Hail:

10 - 0, idemo panteri!

Edited by BlackGeorge

Mislim da je ovo prva plejof utakmica da se prenosi na ESPN ikada. Kakav početak i punt Arizone  :isuse:

Jel baš ovako duva vetar na ovu stranu ili idiot ne može da pantuje više od 30yd?

najgori panter u ligi, dobio bi otkaz u vukovima, ali izgleda da u arizoni imaju drugačije aršine...

čovek je toliko loš da je upravo sjebao karolinu :D

možda grešim ali arizona neće sa konzervativnim playcallingom kao na početku ništa uraditi, moraju ići na sve ili ništa

Kakav pucanj u sopstvenu nogu

ovaj budući bivši igrač karoline je i prošli pant mogao da sjebe. ko ga tera da se mota, jbt...

kihli i dejvis su bolesni. 

larry  :Hail:

Ovaj car i dalje vraća šuteve

E jbg, sa ovakvom igrom odbrane ne bi dobili ni da su kompletni u napadu

Ovaj meč je u stvari bal budala, koliko gluposti za jedno poluvreme. Pogotovo spec timovi. Što je ovaj sad pustio punt da mi je znati

Edited by theanswer

ne mogu da gledam ovog pantera :isuse: 

da, zato je jebo kevu protiv giantsa...