November 30, 201410 yr Author Rodgers to Nelson kakvo poluvreme napada Packersa, uzivanje... btw, mi nismo samo najgori tim u ligi, mi smo takodje i ubedljivo najgluplji tim u ligi. ona cela OL nema grama mozga, a OC je verovatno i gori od njih
December 1, 201410 yr Uhhhh zivce su mi pokidali....0-TD u 4-RZ ali kad je trebalo...Bitno je zabeleziti pomeranje CMIII u sredinu. AR razigravao rukije.Revis vise nije zna gde ce...
December 7, 201410 yr Za sve one koji nemaju Game Pass, instalirajte NFL Mobile aplikaciju, i imate Red Zone do kraja sezone for free
December 7, 201410 yr AJ! Isti ovakav pokusaj bi mu zaustavljen u poslednjih 10y tokom pp-a, al' se zato sada matori prosetao sve do EZ.
December 7, 201410 yr dvojica rukija iz giantsa, odel bekam i andre vilijams, imaju na kraju treće četvrtine ukupno 260yd.
December 7, 201410 yr Protiv Ninersa u ovom trenutku i Raidersi izgledaju kao ozbiljna ekipa Epski raspad.
December 7, 201410 yr Cardsi nekako vode protiv Chiefsa, mnogo bolja igra u drugom poluvremeno, ali i dalje je to slabo. Mnogo velika razlika između Palmera i Stantona. Cardsima na RBu Kerwynn Williams, 11 nošenja za 63 jarde. 0 nošenja u karijeri do sada. I povredio se Cromartie, jer naravno. Ahilova tetiva, mnogo gadno deluje.
December 8, 201410 yr Cardsi nekako vode protiv Chiefsa, mnogo bolja igra u drugom poluvremeno, ali i dalje je to slabo. Mnogo velika razlika između Palmera i Stantona. Cardsima na RBu Kerwynn Williams, 11 nošenja za 63 jarde. 0 nošenja u karijeri do sada. I povredio se Cromartie, jer naravno. Ahilova tetiva, mnogo gadno deluje. vecina tekmi im je tesna do kraja ali imponuje clutch u poslednjim cetvrtinama. a do kraja sezone nece biti ni Ellingtona.