gospa buba Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 bukvalno. u srpskim kinematografijama moze i da ne bude zena, al silovanja mora bit -_-sent from bubamoto
Timmy Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Sto se mene tice, on te nije jebo. Probo sam ga macem pre nego sto je uspeo...
Frank Pembleton Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Sto se mene tice, on te nije jebo. Probo sam ga macem pre nego sto je uspeo... Ozbiljno? Baš ovim rečima?
gone fishing Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 zapravo je rekao prosigoj ih je posekao pre nego što su je pipnuli
Timmy Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Malo sam pararafrizrao, al to je to. Ispravice neko ko je pazljivije slusao
duda Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 ja gledala tihi don, dok išao na vojvodini, serija vrhunska, gluma nestvarno dobra, a to mi se poklapalo sa ovim našim mučenicima sad krenuo idiot kod vojvođana, ali reko' ajde da vidim malo ove naše, uključili su se neki bolji glumci, možda bude nešto elem, šta je ovo bobtemazo, jel' se ovo snama zajebavaju ? nešto gore nisam odavno gledala, ovo nijeje čak ni u rangu babe i češlja, odron
Frank Pembleton Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Pa jel preživeo Stefan?...shiit has hit the fan....
Frank Pembleton Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 BTW, ja sam mislio da se zajebavate za onaj tvit .......shiit has hit the fan....
MocaVukotic Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 odustali smo od serije? ako... ja i dalje gledam, ali sad me već interesuje koliko i ovogodišnji prinos kukuruza u kirgistanu
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 ček jel moguće da su volovi/krave koji vuku neke taljige imali priheftan onaj “čip” na uvetu?
Sludge Factory Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ček jel moguće da su volovi/krave koji vuku neke taljige imali priheftan pricvrljen onaj “čip” na uvetu?
Recommended Posts