Jump to content
IGNORED

Ultimate FPL 2014/2015

Прслин

Recommended Posts

Posted

Пропала ми фора. Нико да пита "ко је тај човек из наше лиге што је први у Србији", а ја да поентирам "па, ја!".  :mad:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nbg4ever

29

• Tolaa

26

• Прслин

26

• zoki

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa i prva dama Srbije igra u nasoj ligi, pa se ne hvali!

Drago mi je, Dragica Nikolic.

Posted

Spejd nije dirao tim pred ovo kolo. masakriraću ga. RVP©.

Posted

e jesam bolid, ne znam ni protiv koga igram :isuse:

Posted

Ni ja nisam nista diro :(

Valjda, ne secam se

Posted

ovaj ultimate je zakon, ne moraju igraci ni da igraju vec imas 50 bodova. sad otvaram cisto da pogledam jesam li presao 30, kad ono 57 bez trojice iz cezija. mocni walters gol i crveni.

Posted

Pobeda i ovde, zahvaljujuci odbrani (7-7-7-7-4) i Runiju kapitenu. Sasvim solidnih 76 poena za ovo kolo.

• 2 weeks later...
Posted

Domination.  :fantom:

1jww2w.jpg

Malo je falilo da izgubim od onog Mjukijevog fantomskog tima, ali su se Suki-Stuki pobrinuli za to.

Posted

Da li bilo ko ima predstavu kako ce izgledati sledece kolo u smislu zamena igraca i ostalog?

Posted

Da li bilo ko ima predstavu kako ce izgledati sledece kolo u smislu zamena igraca i ostalog?

Isto kao i do sada, ne mozes da ubacujes onog ko je vec igrao. Sto znaci da kad budu duple utakmice, ne mozes nikog da ubacis. Sta ti ostane posle drugog matchday-a, to ti je, posto svi timovi igraju u prva dva MD-a. 

Posted

verovatno ni traka  ne bi mogla da se vraca 2x na istog igraca niti da se prebacuje na nekog ko je vec odigrao utakmicu bez nje

Posted

Naravno, ne moze ni traka da se dira nakon sto svi timovi odigraju po jednu utakmicu.

Ona moja dominacija izgleda jos bolje nakon dodavanja assista Sukiju, 76. overall.  :fantom:

Posted

Da ostane zabelezeno da u ovom momentu, u 75. minutu subotnjih popodnevnih utakmica, imam 107 poena. :Hail:

Posted

Da ostane zabelezeno da u ovom momentu, u 75. minutu subotnjih popodnevnih utakmica, imam 107 poena. :Hail:

suki sam 50pts a tek si na pola