Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

pa da. otud i sklonost ka buvljacima

jel mladja istorichar? s obzirom na iskopavanje?

jutros je reko da ga je iskopao na najlonu.

Posted

ne propustite retku priliku! humor-preduzetnik daško milinović priča o nečemu u šta se razume!

O'li biti ovoga negde u video formi?

Posted

O'li biti ovoga negde u video formi?

Ja baš gledao juče, Parobrod ima YT kanal, kačene su ranije tribine tako da bi trebalo uskoro i ova..
Posted

Pjaf, kanal im je slabo aktivan :zbunj: Fala svakako :)

Posted

bejah tamo i bilo lepo. ildiko ne treba više u životu pustiti nigde više van amfiteatra. daško pokidao, svideo se bjelogrliću pa se i on raspričao

Posted

bejah tamo i bilo lepo. ildiko ne treba više u životu pustiti nigde više van amfiteatra. daško pokidao, svideo se bjelogrliću pa se i on raspričao

aj mu kazi da nabavi i uploaduje snimak

Posted

juche gledam emisiju za poljoprivrednike na b92 (redovno gledam -_-), kadono - promotivni tekst neke kuce za neki... sad, jal pesticid jal djubrivo, govore dushko i mishko. ja ne znam kako oni izdrzavaju da budu ozbiljni? :lolol:

tj jedva :lolol:

Posted

pouzdano znam da čitaju ofove za kukuruz. jerbo to ja montiram. 

Posted

pouzdano znam da čitaju ofove za kukuruz. jerbo to ja montiram. 

e pa fantazija :lolol:

Posted

Ima nešto kratko na b92 video sekciji o toj tribini na Parobrodu. Valjalo bi da postoji ceo snimak, ono je prilično intrigantno.

Posted

ajde cimajte daska i nadjite snimak, nemoj da vas mrzi.

Posted

obećala je moderatorka da će postaviti na youtube, zbog studenata fdu :lol:

ne bih rekla da je bilo ičeg intrigantnog. svi su se složili da je se radilo o neponovljivom žanru za koji čak ne postoji ni naziv. ukratko, fantastično umetničko delo.

Posted

Valjda su ovi momci dobro plaćeni za posao koji rade. Ustati u pet, drndati se od 6 do 10, čitav dan ti je skoro upropašten ...