November 4, 201410 yr pogledaj sta je vasa malo iznad napisao. empej se sve emisije proglasio za cetnicke, pa se sad suta u dupe od srece kad ih vuci ukida.
November 28, 201410 yr Vratio mi se B92 na naslovnu stranu Gugla jer ih klikćem svako jutro kad dođem na šljaku.
November 28, 201410 yr On 28. 11. 2014. at 7:51, April said: Vratio mi se B92 na naslovnu stranu Gugla jer ih klikćem svako jutro kad dođem na šljaku.Mislis kad dodjes na posao?
December 1, 201410 yr Quote interesantan rakurs gledanja na stvari.(steva k, 1. decembar 2014 14:46) :D
December 3, 201410 yr On 3. 12. 2014. at 7:12, kud u maglu Simoviću said: sexy lala je poprilično nesmešan ja sam uglavnom zapanjena kako se snalazi ni ne dospevam do momenta smeshnosti.
December 3, 201410 yr a? meni seksi lala još najjači. lošiji mi bio deo kada su krenuli o sahranjivanju kućnih ljubimaca, realno ko će slušati tu muku ujutru ili u bilo koje doba dana? mlađa ima taj momenat da se često okrene ka nekim tužnim temama ili se generalno zapali da ljudima objasni neku nepravednost u svetu. što dosta smara, ali se diže na kub ako si istog stava ili već znaš tu priču dobro... jer ko će tuđu muku slašat ljudi hoće veselo Edited December 3, 201410 yr by Ravanelli
December 18, 201410 yr kapiram da je mlađa najempatičnije stvorenje na planeti. danas je tugovao nad tužnom sudbinom 7 klinki iz srpske koje su zatrudnele na ekskurziji i dece srušenog igrališta. sve je to u redu, ali za slično mišljenje sam mogoa pitati i sopstvenu majku, pa emisija počinje da biva jako dosadna.. svaki put je nešto na čega treba skrenuti pažnju i zgroziti se, jer današnje društvo____________ pre neki dan su bile u pitanju žene u islamu, onda tetka koja je hranila mačke na ulici i dobila kaznu... Edited December 18, 201410 yr by Ravanelli