November 2, 201410 yr nadam se da nas nece pozvati da se okupimo u 6am ispred b92 da iz protesta slusamo uzbudilnik uzivo, narocito sad kad je b92 u sumi. imaju ugovor do marta. ;) Edited November 2, 201410 yr by darling
November 2, 201410 yr uf dobro je, neću morati da ustajem u 4:30 da bih stigao na uzbudilnik uživo Edited November 2, 201410 yr by Braća Strugacki
November 3, 201410 yr ma koji slab sering. imaju tehnickih problema u malom studiju u novom sadu, napisao dasko na uzbudilnikovom fejsbuku da ce popraviti do danas posle podne. a mislim da tu sering nije ni vazan. rekli su par puta u emisiji da imaju ugovor do marta, tako da mi se cini da su i smo do tada bezbedni. posle... @ br.strugacki ti, komso, kad krene protestno slusanje u sumi, javi se na pm da idemo zajedno, da delimo benzin i putarinu popopla, jeftinije ce nas izaci
November 3, 201410 yr rekli su par puta u emisiji da imaju ugovor do marta, tako da mi se cini da su i smo do tada bezbedni. posle... Imala i Olja ugovor do marta. Taj mart mnogo važan mesec neki.
November 3, 201410 yr Imala i Olja ugovor do marta. Taj mart mnogo važan mesec neki. Pa i u istoriji se dosta sranja dešavalo baš u martu.
November 3, 201410 yr Jel ide sutra emisija ili da spremamo šerpe u koje ćemo da lupamo u šest ujutru?
November 3, 201410 yr lupi serpu u sest ujutru i saljem ti komunu policiju Edited November 3, 201410 yr by Грешни Василије