September 30, 201410 yr jova warfare. realno, to mu je za sada najveci uspeh karijere Edited September 30, 201410 yr by Ravanelli
October 1, 201410 yr valjda je dobio i dušek i jastuke i posteljinu. a i bila mu je najbolja fotka. bilo bi super da naprave neke reklamne fotke u onom brlogu
October 8, 201410 yr dobri su mi ovi u jutarnjem, slusam ih svako jutro u kolima od 6:53-6:57, fani su :) smesno sto ovo pisem nakon posta kako mi je humor one serije bas glup a jedan od autora je voditelj uzbudilnika Edited October 8, 201410 yr by InvisibleLight
October 8, 201410 yr dobri su mi ovi u jutarnjem, slusam ih svako jutro u kolima od 6:53-6:57, fani su :) smesno sto ovo pisem nakon posta kako mi je humor one serije bas glup a jedan od autora je voditelj uzbudilnika shta te briga, uvek mozesh da budesh smeshna u 4 zida svog motornog vozila. a ja se kikocem poulici
October 8, 201410 yr Ja se u poslednje vreme kikoćem poulici na Zabranjenu istoriju Mađara, samo pomislim na to i gotovo. Juče se Sunčica igrala sa jednom mađarskom vižlom, a ja se setila psa Sime i toga kako su ga Golubovići trovali, i eksplodirala od smeha, vižlin gazda mislio da se smejem njemu.
October 16, 201410 yr ovo danas o paradi iz vizure lazanskog je bilo takvo brutalno... zreli su za cenzuru
October 16, 201410 yr samo prekjucerasnji fali, al evo ima snimak cele emisije http://www.b92.net/radio/najava.php?id=3629 juce nije bilo emisije.