Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi"

samaizdaj pa kupi. novci ostaju u familiji.

Posted

Živo me zanima kako se sad osećaju svi oni smorovi koji su radili jutarnji program pre njih?

Posted

ona dvojica psihopata darko i marko su ubedjeni da su a) novinari b) borci za slobodu c) najtalentovaniji radio voditelji ikada

Posted

u pregledu "gde su šta rade" ispalo da je jedan imao emisiju na nekom sporednom radiju koju su valjda ukinuli, drugi se našao u ds-u, vodio im neke mitinge

Posted

Novi broj za SMS poruke: 066 44 22 66

Poruke su besplatne (ukoliko imate besplatne poruke u svom tarifnom paketu) tj. ne tarifiraju se posebno tj. kostaju onoliko koliko vama inace kosta da posaljete poruku.

Jos jedna pobeda mudrog rukovoctva Uzbudilnika. Dzabe SMS narodu! Navalite, ne stedite. Gnjavite - sad bar ne moramo da citamo sve sto nam posaljete jer vas nista nije kostalo!

Posted

kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi"

naporan je zapad sa onim iskrivljenim recima, ali su zivotne mudrosti vrhunske.  :D

Ko nije iz srca krvario, taj ne zna kako slutnja zna da opomenu zaiskri!

Neka me ne usreci ono sto ne poznajem a sto sam stekao neka me ne uznese u ljubavi.

Posted

samaizdaj pa kupi. novci ostaju u familiji.

preduzetnicki duh me zaobisao. ja sam iz socijalizma :(

prazna je blogerka voditeljka koja se ukljuci na kraju uzbudljinika... nisam docekala odjavnu spicu otkako je ona tu, iskljucim.

al su zivnuli esemsovi otkako su dzabe :) 

Posted

prazna je blogerka voditeljka koja se ukljuci na kraju uzbudljinika... nisam docekala odjavnu spicu otkako je ona tu, iskljucim.

Joj i ja, jezivo je iritantna.

Posted

al su zivnuli esemsovi otkako su dzabe :)

a ko je? una?

Posted

milica s mekanim l  hi hi hi nja nja nja hi hi hi nja nja nja jaoo hi hi hi nja nja nja 

Posted

lepo je videti da je mp zadržao svoju beskompromisnost :p

Pa to...nacionalna pokrivenost jede sve!