Aće Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi" samaizdaj pa kupi. novci ostaju u familiji.
April Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Živo me zanima kako se sad osećaju svi oni smorovi koji su radili jutarnji program pre njih?
yolo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ona dvojica psihopata darko i marko su ubedjeni da su a) novinari b) borci za slobodu c) najtalentovaniji radio voditelji ikada
Ravanelli Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 u pregledu "gde su šta rade" ispalo da je jedan imao emisiju na nekom sporednom radiju koju su valjda ukinuli, drugi se našao u ds-u, vodio im neke mitinge
Aće Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Novi broj za SMS poruke: 066 44 22 66 Poruke su besplatne (ukoliko imate besplatne poruke u svom tarifnom paketu) tj. ne tarifiraju se posebno tj. kostaju onoliko koliko vama inace kosta da posaljete poruku. Jos jedna pobeda mudrog rukovoctva Uzbudilnika. Dzabe SMS narodu! Navalite, ne stedite. Gnjavite - sad bar ne moramo da citamo sve sto nam posaljete jer vas nista nije kostalo!
Takeshi Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi" naporan je zapad sa onim iskrivljenim recima, ali su zivotne mudrosti vrhunske. :D Ko nije iz srca krvario, taj ne zna kako slutnja zna da opomenu zaiskri! Neka me ne usreci ono sto ne poznajem a sto sam stekao neka me ne uznese u ljubavi.
darling Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 samaizdaj pa kupi. novci ostaju u familiji. preduzetnicki duh me zaobisao. ja sam iz socijalizma :( prazna je blogerka voditeljka koja se ukljuci na kraju uzbudljinika... nisam docekala odjavnu spicu otkako je ona tu, iskljucim. al su zivnuli esemsovi otkako su dzabe :)
sailorman Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 prazna je blogerka voditeljka koja se ukljuci na kraju uzbudljinika... nisam docekala odjavnu spicu otkako je ona tu, iskljucim. Joj i ja, jezivo je iritantna.
Ravanelli Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 prazna je blogerka voditeljka koja se ukljuci na kraju uzbudljinika... nisam docekala odjavnu spicu otkako je ona tu, iskljucim. al su zivnuli esemsovi otkako su dzabe :) a ko je? una?
darling Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 milica s mekanim l hi hi hi nja nja nja hi hi hi nja nja nja jaoo hi hi hi nja nja nja
Ravanelli Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ova.. http://smileica.com/blog/o-meni/ lepo je videti da je mp zadržao svoju beskompromisnost :p
Frank Pembleton Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 lepo je videti da je mp zadržao svoju beskompromisnost :pPa to...nacionalna pokrivenost jede sve!
Recommended Posts