Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

odo' na drugu temu da opišem moju borbu sa kradljivcima bakra :D

belci

:lolol:

dokle ovo vređanje

Jao majko, kad počnu o sportu... :isuse:

ja sve koliko me zanima o sportu saznam u uzbudilniku, i to slusam s punom paznjom i razumevanjem. i idem danas posle podne gradom, vidim pune baste muskaraca koji bulje u televizore i razmisljam koje je ono takmicenje u toku, eto bas je dasko vise puta dosta zanimljivo pricao o tome, i neam pojma. cak mi padne na pamet da su dva u isto vreme, pa su mi se pomesala u neznanju. sat vremena tako idem i dumam sta je, kad krajickom oka spazim odraz djordjevicevog celavog poluprofila u izlogu knjizare, shvatim da je kosarka i odahnem. dalje me nije zanimalo. 

volim uzbudilnik. (samo da vise nikad ne cujem vic o romima, pliz, uslisi mi boze molitvu)

zapad todorovic je danas spektakularan. :)

ja sve koliko me zanima o sportu saznam u uzbudilniku, i to slusam s punom paznjom i razumevanjem. i idem danas posle podne gradom, vidim pune baste muskaraca koji bulje u televizore i razmisljam koje je ono takmicenje u toku, eto bas je dasko vise puta dosta zanimljivo pricao o tome, i neam pojma. cak mi padne na pamet da su dva u isto vreme, pa su mi se pomesala u neznanju. sat vremena tako idem i dumam sta je, kad krajickom oka spazim odraz djordjevicevog celavog poluprofila u izlogu knjizare, shvatim da je kosarka i odahnem. dalje me nije zanimalo. 

volim uzbudilnik. (samo da vise nikad ne cujem vic o romima, pliz, uslisi mi boze molitvu)

pa sta molis boga, iscimaj empea i kazi mu sta ti je zasmetalo.

definitivno :lolol:

Al ovaj lik što čita vesti u 7 kako je komiran, trebali bi da ga uvrste kao redovnog člana ekipe

e ova bila dobra

krive sam pohvalio, a i nisam

kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi"

Al ovaj lik što čita vesti u 7 kako je komiran, trebali bi da ga uvrste kao redovnog člana ekipe

a sad su na redu loše vesti iz zemlje i sveta

Jedva cekam da Ljubica krene sa jutarnjim vestima i da bude sala salu stize...

kad bi neko izdao, kupila bih knjigu zapada todorovica "tvitovi"

Ide mu u poslednje vreme baš, tri jake serije. Ne znam dal mi je bolji book challenge, naslovi iz tabloida o sponzorušama iz kantrimena, ili finale prvenstva u košarci. 

jbt, dogurao je do 1,600 pratilaca. svaka čast jbt. šta tičer kaže?

pa sta molis boga, iscimaj empea i kazi mu sta ti je zasmetalo.

dobar savet, taj pickopacenik ce biti manji od makovog zrna kada mu se darling obrati