stoka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 I ovi su danas malo potkačili po Aleku i Tomiju. Moraće da prekinu sa tom praksom ako ne žele da traju kraće od Razgibavanja ...BTW, gde su Kesić i Brakus?
hattori Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 realno, pohapsice ih do cetvrtka, a veran ce morati da obavi niz vrlo neprijatnih razgovora sa brojnim, sto stranim, sto domacim, zvanicnicima.od ponedeljka cemo u ovom terminu slusati, vec pominjani, izvestaj o vodostanju i ostale servisne informacije.
eye of the beholder Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Kesić je valjda na "porodiljskom".....tako sam negde pročitao....
Aće Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 njih dvojica seru po fasistima non stop, zato su i dobili nagradu ndnv.
hattori Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 mogao bi split ove teme, pa da uzbudjilnik ima svoj separe.
copkillah Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 I ovi su danas malo potkačili po Aleku i Tomiju. Moraće da prekinu sa tom praksom ako ne žele da traju kraće od Razgibavanja ... nigga please
stoka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 mogao bi split ove teme, pa da uzbudjilnik ima svoj separe.Ili još bolje, da se kreira tema "Jutarnji radio programi" gde bi mogli da seruckamo o Dašku i Mlađi, Daretu i Maretu, Gorici i Draganu, malom Marku i dečaku Vasi. ..
slepa živana Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 smem da se opkladima da je na njegovim konkursima krenula uzbrdo i tvoja književna karijera. tačno takorealno, pohapsice ih do cetvrtkatako i ja mislim. možda zbog toga tako brzo govore, da što više iskoriste vreme do četvrtka.jadan onaj ko bude morao da preslušava i da vata beleške po kome su sve opleli.
giuseppe Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Pa ne znam, nisu ništa više subverzivni nego na AS-u... e sad, nacionalna freq + predizborno vreme = ...
ivy Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 cekaj,ovo sada je nesto strasno?potpuno su isti kao na AS-u..onda nisu trebali ni prelaziti..pih..
Recommended Posts