Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

I ovi su danas malo potkačili po Aleku i Tomiju. Moraće da prekinu sa tom praksom ako ne žele da traju kraće od Razgibavanja ...BTW, gde su Kesić i Brakus?

Posted

realno, pohapsice ih do cetvrtka, a veran ce morati da obavi niz vrlo neprijatnih razgovora sa brojnim, sto stranim, sto domacim, zvanicnicima.od ponedeljka cemo u ovom terminu slusati, vec pominjani, izvestaj o vodostanju i ostale servisne informacije.

Posted

Kesić je valjda na "porodiljskom".....tako sam negde pročitao....

Posted

njih dvojica seru po fasistima non stop, zato su i dobili nagradu ndnv.

Posted

mogao bi split ove teme, pa da uzbudjilnik ima svoj separe.

Posted
I ovi su danas malo potkačili po Aleku i Tomiju. Moraće da prekinu sa tom praksom ako ne žele da traju kraće od Razgibavanja ...
:lol: nigga please
Posted
mogao bi split ove teme, pa da uzbudjilnik ima svoj separe.
Ili još bolje, da se kreira tema "Jutarnji radio programi" gde bi mogli da seruckamo o Dašku i Mlađi, Daretu i Maretu, Gorici i Draganu, malom Marku i dečaku Vasi. ..
Posted
smem da se opkladima da je na njegovim konkursima krenula uzbrdo i tvoja književna karijera. :naughty:
:lol: tačno tako
realno, pohapsice ih do cetvrtka
tako i ja mislim. možda zbog toga tako brzo govore, da što više iskoriste vreme do četvrtka.jadan onaj ko bude morao da preslušava i da vata beleške po kome su sve opleli.
Posted

Pa ne znam, nisu ništa više subverzivni nego na AS-u... e sad, nacionalna freq + predizborno vreme = ...

Posted

ali nacionalistički zoološki vrt :lolol:

Posted

cekaj,ovo sada je nesto strasno?potpuno su isti kao na AS-u..onda nisu trebali ni prelaziti..pih..