levi Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 1 hour ago, Jumanji said: Nego mene zanima je l je taj Dasko ovaj opskurni lik i cemu te nesuvisle egzibicije, a ima(o) ih podosta koliko se secam... mena sad zanima da li ti stvarno nisi znala da je to on, ili si htela da pokažeš da nije čudno da su ga napali s obzirom šta piše 1
Jumanji Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira kao ti prema meni recimo?Mislim da u mom postu sve lepo pise, pored toga sto si ga sasekao i dao drugi smisao.Dodatan komentar je neporeban, osim da naravno da ne mislm da je zbog toga nadrljao, ali da def nije bas lik u vinklu, nevezano za taj tvit secam se svakakvih njegovih bljuvotina.Uostalom taj nalog ne postoji valjda odavno, jel?
radisa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Just now, Jumanji said: Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira? Mislim da u mom postu sve lepo pise. Dodatan komentar je neporeban, osim da naravno da ne mislm da je zbog toga nadrljao, ali da def nije bas lik u vinklu, nevezano za taj tvit secam se svakakvih njegovih bljuvotina. Daško ima svojih ispada, ali, generalno, jeste link u vinklu... Ume da pretera, zato je, na žalost, i otišao odavde, ali je jedan od normalnijih ljudi u našem javnom prostoru... 6
Jumanji Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Moguce, ne slusam ih, rekla sam, tw nalog mu je bio tezak shit. Za mene naravno. 1 1
Krošek Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 meni je bio super, za shit sajt kakav je tviter taman 6
Popular Post gospa buba Posted April 17, 2021 Popular Post Posted April 17, 2021 meni je bio super, za shit sajt kakav je tviter tamanapsolutno, u kosmosu vredjanja, lupetanja, balija ustasha chetnika i svih drugih vrsta, mrtvih na sve strane, svilene dushice dobijaju nervne slomove kad im se dirne svakom u njegovo. slika u ogledalu, vrlo precizna. gruba i prostachka. takve su najcheshce slike u ogledalima, samo niko ne voli da gleda svoju.sent from bubamoto 17 1
Jumanji Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 A danas inace tesko biti prostacina i dziber, vulgaran.Koliko vidim davimo se u tome na svakom koraku, sto normalniji neko to veci izopstenik, osmo svetsko cudo i pajz sad... svilena dusica. Ehh da... 1 1
levi Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 9 minutes ago, Jumanji said: Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira kao ti prema meni recimo? Mislim da u mom postu sve lepo pise, pored toga sto si ga sasekao i dao drugi smisao. Dodatan komentar je neporeban, osim da naravno da ne mislm da je zbog toga nadrljao, ali da def nije bas lik u vinklu, nevezano za taj tvit secam se svakakvih njegovih bljuvotina. Uostalom taj nalog ne postoji valjda odavno, jel? postoji pod drugim imenom, nije bitno znači ne znaš ništa o njemu, ne slušaš, ne zanima te, ali mu nisu lepi tvitovi, pa ćeš da ga opljuneš baš sada kad su ga napali to je baš ružno što radiš, ali nije to nagore što je ružno, nego što je njemu zbog toga bukvalno život u opasnosti 3 1
napadaj Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) #forice #hehe #smiješno Edited April 17, 2021 by napadaj
msv Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) I dalje je na tviteru pod imenom Uspeh Petrović, ali se sada kontroliše. Preterao je za CG izbore otvoreno podržavši DPS i kasnije one njihove mitinge za odbranu CG. Naravno, ništa od toga nije opravdanje za šipke. Edited April 17, 2021 by msv 1
gospa buba Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 nisam svilen nije tebi ni namenjeno.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 postoji pod drugim imenom, nije bitno znači ne znaš ništa o njemu, ne slušaš, ne zanima te, ali mu nisu lepi tvitovi, pa ćeš da ga opljuneš baš sada kad su ga napali to je baš ružno što radiš, ali nije to nagore što je ružno, nego što je njemu zbog toga bukvalno život u opasnostiNaravno da mu nije zbog toga život u opasnosti.Nego zbog onoga što priča na radiju i u javnom prostoru, što zapravo i jeste najgora stvar. .... Shiit has hit the fan! 2
Recommended Posts