Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jumanji said:

Nego mene zanima je l je taj Dasko ovaj opskurni lik i cemu te nesuvisle egzibicije, a ima(o) ih podosta koliko se secam...

mena sad zanima da li ti stvarno nisi  znala da je to on,

ili si htela da pokažeš da nije čudno da su ga napali s obzirom šta piše

• +1 1
Posted

Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira kao ti prema meni recimo?

Mislim da u mom postu sve lepo pise, pored toga sto si ga sasekao i dao drugi smisao.

Dodatan komentar je neporeban, osim da naravno da ne mislm da je zbog toga nadrljao, ali da def nije bas lik u vinklu, nevezano za taj tvit secam se svakakvih njegovih bljuvotina.

Uostalom taj nalog ne postoji valjda odavno, jel?

Posted
Just now, Jumanji said:

Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira?

Mislim da u mom postu sve lepo pise.
Dodatan komentar je neporeban, osim da naravno da ne mislm da je zbog toga nadrljao, ali da def nije bas lik u vinklu, nevezano za taj tvit secam se svakakvih njegovih bljuvotina.

Daško ima svojih ispada, ali, generalno, jeste link u vinklu...

Ume da pretera, zato je, na žalost, i otišao odavde, ali je jedan od normalnijih ljudi u našem javnom prostoru...

• +1 6
Posted

Moguce, ne slusam ih, rekla sam, tw nalog mu je bio tezak shit. Za mene naravno.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

meni je bio super, za shit sajt kakav je tviter taman

• +1 6
Posted

A danas inace tesko biti prostacina i dziber, vulgaran.
Koliko vidim davimo se u tome na svakom koraku, sto normalniji neko to veci izopstenik, osmo svetsko cudo i pajz sad... svilena dusica. Ehh da...

• +1 1
  • -1 1
Posted
9 minutes ago, Jumanji said:

Sta coveka tera da takve stvari pise i insinuira kao ti prema meni recimo?

Mislim da u mom postu sve lepo pise, pored toga sto si ga sasekao i dao drugi smisao.

Uostalom taj nalog ne postoji valjda odavno, jel?

postoji pod drugim imenom, nije bitno

znači ne znaš ništa o njemu, ne slušaš, ne zanima te, ali mu nisu lepi tvitovi, pa ćeš da ga opljuneš baš sada kad su ga napali

to je baš ružno što radiš, ali nije to nagore što je ružno, nego što  je njemu zbog toga bukvalno život u opasnosti

• +1 3
  • -1 1
Posted (edited)

#forice #hehe #smiješno

Edited by napadaj
Posted (edited)

I dalje je na tviteru pod imenom Uspeh Petrović, ali se sada kontroliše.

Preterao je za CG izbore otvoreno podržavši DPS i kasnije one njihove mitinge za odbranu CG.

Naravno, ništa od toga nije opravdanje za šipke.

Edited by msv
  • +1 1
Posted

nisam svilen

nije tebi ni namenjeno.

sent from bubamoto

Posted

postoji pod drugim imenom, nije bitno

znači ne znaš ništa o njemu, ne slušaš, ne zanima te, ali mu nisu lepi tvitovi, pa ćeš da ga opljuneš baš sada kad su ga napali
to je baš ružno što radiš, ali nije to nagore što je ružno, nego što  je njemu zbog toga bukvalno život u opasnosti
Naravno da mu nije zbog toga život u opasnosti.
Nego zbog onoga što priča na radiju i u javnom prostoru, što zapravo i jeste najgora stvar.

.... Shiit has hit the fan!

• +1 2