gospa buba Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 razmishljam celo veche, oni su se ozbiljno nalozili da je super srbija, ljudi zive genijalno, putevi mostovi fabrike zeleznica, bdp gdp, nema nezaposlenih, gastosi se vratili, svi se vakcinisali, svi postigli imunitet krda, svi frilensuju, porezi se placaju, sve digitalizovano, sve ekologija, politichki dijalog vrhunski, novinari totalni carevi rade svoj posao neometano. zene cevapi fontane na sve strane. zamisli sad neko uzme da ovako javno kvari
slepa živana Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 ja ceo dan razmišljam kako su mogli da ga ubiju da nije podigao ruku. 3
Frank Pembleton Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Nemojmo tim konkretni govancetima učitavati neku pamet. To su mala govanca koja za primer trebaju biti optužena za pokušaj ubistva ili nanošenje teških telesnih povreda. Za primer.Tu da ima mozga kopalo bi se da se vidi ceo lanac koji doveo do toga da neka govanca pomisle:Ajmo da postanemo frajeri da ištangliramo Daška, bićemo šmekeri.I onda jbti mater tim "šefovima".Što se naravno neće desiti. .... Shiit has hit the fan! 3
pbg12345 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 ne razumem, ko im je "ucitavao pamet" a naravno da ih treba nagaziti sto vise i jos i vaznije naredbodavce nikad, ali nikad se ovo ne desava na inicijativu izvrsilaca 1
Frank Pembleton Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 ne razumem, ko im je "ucitavao pamet" a naravno da ih treba nagaziti sto vise i jos i vaznije naredbodavce nikad, ali nikad se ovo ne desava na inicijativu izvrsilaca Mislim da je za njih nedostižni intelektualni napor i da su razmišljali o bilo čemu... .... Shiit has hit the fan!
Filozof manijak Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ova zemlja postaje sve gadnija, i sve će više biti ovakvih slučajeva. Napadači će dobiti neke smešne kazne, nadređeni će ostati nepoznati. Fuj 3
Jumanji Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ne slusam ih, ali ova hajducija i fasizam nista vise ne cude. Jedne stangle oslobodis, da bi druge zaposlio.Nego mene zanima je l je taj Dasko ovaj opskurni lik i cemu te nesuvisle egzibicije, a ima(o) ih podosta koliko se secam...
Popular Post gospa buba Posted April 17, 2021 Popular Post Posted April 17, 2021 naravno da je bolesno. to slika bolesnog u ogledalu. samo shto se, kad je vide, svi uzvrishte, jer religija. inache nikad i nigde nije toliki problem. 10
SNARC Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 3 minutes ago, Jumanji said: Bolesno. Jedna nepotrebnost jednog veoma bistrog i razboritog lika. No, bez toga..Dasko ne bi bio to sto jeste.
msv Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 De sadovski momenti i kletve su bili rezervisani za botove i fašove sa dna kace, nije ih upotrebljavao tek tako. Ja ne bih komunicirao na taj način (verovatno ni bilo ko odavde), ali se ti tvitovi vade iz konteksta i okreću protiv njega. 2
Filozof manijak Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 I ja se slažem da je meni taj njegov fazon isuviše provokativan, ali da zbog toga bude napadnut i popije štanglu je bolesno i vrlo zabrinjavajuće. Ej, zbog glupih tvitova, pa jbt. Šta je sledeće? 3
Frank Pembleton Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Ma to je bezveze, to sa Zapadom Todorovićem je bilo šta je bilo, "ventil", neko kaže nepotreban, nekome nije smetalo. Nema to veze sa ovim sada. Naravno da će ovaj ološ sada i to da izvuče iz rukava. .... Shiit has hit the fan! 1
Recommended Posts