Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, giuseppe said:

... I da Daška zove Matijina kći u Utisak :)

uh, bilo bi fani. 

ali, bolje da nam traju ovako, ispod velikog radara. 

• +1 1
Posted
8 minutes ago, giuseppe said:

... I da Daška zove Matijina kći u Utisak :)

Ali Dasko da radi uvodnik :)

Posted
On 14.3.2021. at 11:26, giuseppe said:

Mislim da sam sa njima od 2011, možda omašio nekih par epizoda.

Ja od kraja 2016 tj. od kad su na internetu. Do tada sam ih ignorisla jer sam mislila da je to nešto na fazon Državnog posla (a DP mi je agresivno nesmešan). Nisam propustila nijednu ep. a kad su na letnjoj pauzi kriziram pa sam preslušala i sve stare ep. sa O radija i ono nešto malo sa B92 radija (neke krdžave snimke što je ovde neko kačio). Jedino ne znam kakvi su bili na As Radiju, taj period kad god pominju imam osećaj kao da je neka praistorija :D

Posted (edited)
28 minutes ago, Patty Lee said:

Ja od kraja 2016 tj. od kad su na internetu. Do tada sam ih ignorisla jer sam mislila da je to nešto na fazon Državnog posla (a DP mi je agresivno nesmešan). Nisam propustila nijednu ep. a kad su na letnjoj pauzi kriziram pa sam preslušala i sve stare ep. sa O radija i ono nešto malo sa B92 radija (neke krdžave snimke što je ovde neko kačio). Jedino ne znam kakvi su bili na As Radiju, taj period kad god pominju imam osećaj kao da je neka praistorija :D

mislim da ima link negde i na te emisije sa asa, na nekom aploudu, kachio je neko, sad cu da vidim da li imam.

imam: 2011-2014, valjda su to te neke godine. uzmi cero sve chetiri nece da se baci™ :hihi:

https://mega.nz/folder/rRUhDBIQ#Y2Bf8SIQw15l5KVMdT_Slw

(ne znam da li sve radi, nisam proveravala skorije radi!)

Edited by gospa buba
  • +1 1
  • Hvala 1
  • 5 weeks later...
Posted

slušam ih posle x vremena, stari divajs mi nije podržavao app, i šta ga znam, nije to više moja šolja čaja. mnogo žuči sasipaju od sabajle

muzika je i dalje odlična za jutarnji boost

Posted

Kakav cetvrtak, susramlje 700 miliona Sergeja.

Posted

Napalo Daška na ulici, eno ga na ušivanju. Dva mlađa faša koliko čujem, svetla četnička tradicija - dva na jednog iz zasede, suzavac i štangla.

• Hvala 1
Posted

tuga. brz oporavak želim i dašku i napadačima. 

Posted

Poranili su..ko bi rekao da ustaju u ovo doba uopste.

Gadna zemlja.

Posted

O jbte...
Muva na međeda i takoto...

.... Shiit has hit the fan!