Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

guglao sam slike. izgleda kao čeda čvorak za decu. 

Posted

Možda su mu te priče za djecu ok, par puta sam ga gledao kad priča neke priče, djeluje uznemirujuće taj njegov performans.

Joj i da, imao je onaj neki spuki pokušaj kviza na RTS. Djeluje baš da je van vinkla, moguće da i to spada u tu definiciju najpametnijeg.

• Haha 2
  • 1 month later...
Posted

Bio je danas Mlađa odličan o našoj društvenoj svesti i svakodnevnici. Crtica iz života- zaražen mu majstor koji je išao na slavu.

• 4 weeks later...
Posted

Dakle... emisija od 23.12. i uključenje sa dočeka vakcina... I died :laugh::rolf:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oh, Bože ismeja se, petak, 29., emisija čist slobodni tok lupetanja, bez politike ... odlična emisija sa odmaranje mozga. 

• +1 1
Posted

[emoji38]ol:

obozavam prichu mici parketaru, htedoh naulici da mrem proshle nedelje, sreca pa sam maskirana :isuse: [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

Jbt hoće li Mladen do kraja ove decenije ukapirati kako (ne) funkcioniše zarada na You Tube-u, ili će debeli na svakih x meseci da mu objašnjava biranim rečima :kecman:

• 1 month later...
Posted

10 godina bogami... Mislim da sam sa njima od 2011, možda omašio nekih par epizoda. Pejtrondžija od dana 1. Sa srećom drugari!

Posted

... I da Daška zove Matijina kći u Utisak :)