Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Brt iskreno reci, slušaš li ti to uopšte

Posted

I ako je javni posao i javna ličnost, kako ga to čini debilom (ili opravdava tvoju paušalnu konstataciju)

Posted

jbt koji  mrčini idolopoklonici

kao kad džumandži brani kljaku pa ne da da se nešto protiv njega kaže

e takvi ste

Posted

Ja ga prvi ovdje klepim za sto stvari (tipa za zapada i promašene koncepte) ali ovo baš onako miriše na neku "skino mi ribu" ličnu priču. Ono, generalno ako nemaš neki bif sa njim većini ljudi je čovjek potpuno van vidnog polja. Ali proglašavati ga debilom zbog rekla kazala neke gluposti van konteksta mi je baš bezveze, a i nije prvi put

Posted
Brt iskreno reci, slušaš li ti to uopšte
Brate slušao, što jel ide sad ide propitivanje.?
Ajde bre batalite.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Samo pitam, čemu toliko žuči oko nečega što ni ne konzumiraš kao sadržaj, ono, ako može čisto obrazloženje zašto tako olako lijepimo etikete debila ljudima. Ne znam čoveka lično, često me nervira u svojim stavovima, ali nikad mu ne bih prikačio da je debil.

Posted

Ne mogu da udovoljim tvojoj znatiželji...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
21 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

super su price o daskovoj golgoti u tunisu

de to ima?

prvo pravilo kloake: nikad ne pričaj o dobrim stvarima. 

a i ovo za tunis je super, od čove kojo sere o grčkoj i grcima, a nikad nije bio tamo. :rolf:

• Haha 1
Posted
34 minutes ago, nisam ja said:

de to ima?

u podkastu od četvrtka, prekjuče.

piše mu neki slušalac sms, ne bi toliko kukao da si otišao na izlet u pustinju, tamo u tunisu. a daško, da, baš mi je žao što nisam otišao na izlet u pustinju, pošto mi je to druga omiljena stvar posle izleta na kome mi odseku kurac :lolol:

• Haha 1
Posted

Deste pičke stigo Zdravko Škender!

o jbt!

Posted

ljutice se urosh petrovic. nije chovek zasluzio [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

Džabe, nije vidio da mu je tviter zapravo prethodni put učinio uslugu, nekad ljudi ne vide kad radiš za njihovo dobro... Vidi se da je Srbenda, ima tu slijepu mrlju :lolol:

• +1 1
Posted

Sad sam moro guglati ko je uroš petrović i vidim da znam lika, u stvari ne znam ga al ga srećem mota se po nekim zajedničkim projektima, ostavlja dojam retko antipatičnog i da se blago izrazim nekog ne baš najbistrijeg i sad vidim da je nekakav ultra i uspešan selebriti, naš najčitaniji dečiji pisac, inovator, motivator, biznismen, fotograf, precednik mense, zvanično najpametniji srbin a i među par najpametniih u svetu :blink:

• Haha 1
Posted

I meni antipatičan, jedno vrijeme je baš smarao sa tim svojim IQ-om i djeluje da mu je to najbitnije i da mu je ego ko balon

• +1 1