Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Sa zakašnjenjem upravo slušam ep. od petka, Đorđe + Mladen, povlačim sve što sam rekla o Đolu, ovo je neslušljivo, jbg, bez Daška ova emisija nema baš nikakvog smisla

Posted

dobro, nek ima i mladja neki svoj termin da se razulari :lolol:

Posted

meni baš prijalo, debeli osim što se u ništa ne razume, aj dobro razume se u sport malo, nešto puno bedači i besni u zadnje vreme, samo mi jopš to fali al opet zna bit smešan ja bih njega vratio u formatu da ova dvojica uglavnom pričaju a njega tu i tamo uključe za kakvu imitaciju i fristajl zajebanciju.

Posted

Saće na godišnji svakako, da ih se malo uželimo.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posted
1 hour ago, francuski sobar said:

meni baš prijalo, debeli osim što se u ništa ne razume, aj dobro razume se u sport malo, nešto puno bedači i besni u zadnje vreme, samo mi jopš to fali al opet zna bit smešan ja bih njega vratio u formatu da ova dvojica uglavnom pričaju a njega tu i tamo uključe za kakvu imitaciju i fristajl zajebanciju.

ne dolazish u obzir.

Posted

kakogod meni je Mlađo zajebaniji, videlo se sad u petak da ume i da povede, da zna da zavuče to se znalo, ume da vodi domaćinstvo onako iz senke što reče neko bezbedonosno je mnogo zanimljiviji, daško je onako više ko dule glavonja za levlje a bez mlađa bi bio  dosadni ranter ko pera luković

mislim ne bih da unosim seme razdora samo primećujem sa strane  :nema mi onog smajlija što srče nešto il sam slep:

Posted

ja sam se potpuno ohladio još od one pauze tjekom prvog pika prvog talasa

sad ih i ne palim. tačno sam prepoznao i trenutak, pričali su o nečemu u šta sam vrlo upućen, opšta neka priča blabla truć gde m. izjavi da se on u to ne razume, i posle numere i verovatno par guglanja eto ti ga kao da je popio svu pamet sveta. naravno da je lupetao gluposti

ma jedi bre govna

nedostaje mi samo njihova play lista sabajle

:sad:

Posted

:fantom:

nađoh konačno*

Posted (edited)
48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sad ih i ne palim. tačno sam prepoznao i trenutak, pričali su o nečemu u šta sam vrlo upućen, opšta neka priča blabla truć gde m. izjavi da se on u to ne razume, i posle numere i verovatno par guglanja eto ti ga kao da je popio svu pamet sveta. naravno da je lupetao gluposti

ma jedi bre govna

+1

Muzika je top i samo zbog toga ih vredi slušati i sve ostalo istrpeti. Nekad su i jako duhoviti, a par minuta kad bistre neke ozbiljne stvari vredi istrpeti. Šta bi, uostalom, neko očekivao više od radio emisije.

Edit: mislim +1 na ovu poslednju rečenicu :)

Edited by Zeleni sto
Posted (edited)

Muzika je jako bitna u programu svake radio stanice, ili furaš popularnu il insistiraš na kvalitetnoj dočim su D&M uspeli da naprave neverovatan spoj nepopularnog a pri tom nekvalitetnog lol.

* Ako ja ovim ne prizovem Dragu neće niko :happy:

Edited by francuski sobar
Posted
28 minutes ago, francuski sobar said:

Muzika je jako bitna u programu svake radio stanice, ili furaš popularnu il insistiraš na kvalitetnoj dočim su D&M uspeli da naprave neverovatan spoj nepopularnog a pri tom nekvalitetnog lol.

* Ako ja ovim ne prizovem Dragu neće niko :happy:

jedino ako radish bash na tome.

inache ne znam shta tachno radish. muzika je stwawica! :D

Posted

ma jedi bre govna

Tačno to...
Što mi reče jedan pametan čovek:
Sine to što ti je srce na mestu ne znači da ne treba da budeš i bar malo obrazovan i pametan...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

moj mistejk nije mlađa pametovao no daško

Posted
moj mistejk nije mlađa pametovao no daško
Ja sam i skapirao da je daško, lepo si ga opisao.
Ono "m." nisam ni pročitao...

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Tačno to...
Što mi reče jedan pametan čovek:
Sine to što ti je srce na mestu ne znači da ne treba da budeš i bar malo obrazovan i pametan...

meni tu ide na onu stvar nivo samopuzdanja kada priča o nečemu o čemu pojma nema, a samo na isnovu par guglanja