Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Eh konačno iščačkah koji su to, pa ono nisu bosanci no bosančine :[emoji23] uz to jedan homoseksualac a drugi izgleda ppp forumaš. Iritiraju solidno, moglo bi se  i zapratiti. Naravno da se sastave opet prvo.   

odlichni su bosanci! biggrin.png slushaj staro pa zaprati, shta ce ti da se sastavljaju. mada ne razumem, ja sam ful u tehnologijii sada, mogu preko zuma svi da rade, nastava onlajn biggrin.png

i sebichna sam hihi.gif

sent from bubamoto

Koliko dana pre nego sto pocne Green Day?

On 20.3.2020. at 20:32, msv said:

Mlađino uključenje iz Haga :lolol:

Покидао Младен :D

odlichan danas.

i muzika zmajska :D

Edited by gospa buba

Brrrr mogu mislit, ne pada mi na pamet da kliknem na podkast.

Stvarno mi mogo Mlađo malo od kuće da se prikači pa kako god može i taj Zum, jel to beše ono Tajni za štrebere.

10 minutes ago, francuski sobar said:

Brrrr mogu mislit, ne pada mi na pamet da kliknem na podkast.

Stvarno mi mogo Mlađo malo od kuće da se prikači pa kako god može i taj Zum, jel to beše ono Tajni za štrebere.

shtosi chudan chovek :lolol:

jeste zum, besplatan zum 40 minuta sastanka, moze po 40 minuta da zapochne kolko hoce u danu.

vidim da i bosanci drze jedva 35 minuta svaki, ne znam shta se zavitlavaju (ne kazem, uhodavaju se i oni, ali ja nemam vremena za tolko pojedinachnih bosanaca :lolol: ) zapochne jedan 40 minuta, posle zapochne drugi 40 minuta, ne koshta, pozovu se medjusobno i sve kul.

Edited by gospa buba

lol ne da je štreberska alatka, čuj 40 minuta pa mali odmor pa drugi čas, verovatno ne sme ni da se zakasni , ima tih multikam platformi koliko oš i ne da su besplatne, nego ne treba ni app ni nalog, doduše sise il štogod u inboks poželjne ali nisu obavezne* :tongue:

* ovo da ih potaknem malo

Edited by francuski sobar

mene brate svejedno.

6 hours ago, francuski sobar said:

lol ne da je štreberska alatka, čuj 40 minuta pa mali odmor pa drugi čas, verovatno ne sme ni da se zakasni , ima tih multikam platformi koliko oš i ne da su besplatne, nego ne treba ni app ni nalog, doduše sise il štogod u inboks poželjne ali nisu obavezne* :tongue:

* ovo da ih potaknem malo

jel ti plaćaš nih kada toliko kritikuješ? ako ne onda odmah da počneš! :angry:

The Dead Milkmen  :wub:

2 hours ago, Ravanelli said:

jel ti plaćaš nih kada toliko kritikuješ? ako ne onda odmah da počneš! :angry:

Šaljem već. Zoliju :sleep:

Nešto se razmišljam dal sam ikad mogo slušat nekog radijo hosta a da nije deo nekog dobro uparenog dvojca, Možda Mjehur dok nije puko ko generacija il Brakus dok se nije odo Banjcu.

tko su bosanci?

midle, toni, pbg...

1 hour ago, slepa živana said:

tko su bosanci?

dopisi iz diznilenda, soundcloud. al slushaj pre korone.

u koliko je sati danas the Emisija, ako ima