gospa buba Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 ma ok. samo mi je bilo bash ushtirkano sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 ma ok. samo mi je bilo bash ushtirkano sent from bubamotoPa i jeste poenta da je došlo vreme za štirak...U trenutku priče vanredno stanje je na snazi... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 ojebemti i oni bosanci iz diznilenda dosadni kad se razdvoje shta je s vama ljudi! moracu da se adresiram na arhive sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 ojebemti i oni bosanci iz diznilenda dosadni kad se razdvoje shta je s vama ljudi! moracu da se adresiram na arhive sent from bubamotoA što su se razdvojili?[emoji41]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 da ne sede zajedno i pushu koronu jedan udrugog. otkud znam, mozda bi i njii apsili sent from bubamoto
Conspirator Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Biće danas nekog programa uživo možda popodne, Daško će biti sam, juče najavio.
darling Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 bajaga je zajebancija u zadnjih nekoliko meseci. a i sta fali ovoj pesmi, koji vam je. mene je obradovala i sad ovaj tekst ko da ima nekog smisla
Skyhighatrist Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ma ne slušam šta priča, svira mi iz pozadine, čujem odjedared Baja. a znam da ga D truje kad god mu se ukaže prilika
Recommended Posts