March 12, 20205 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nedostatak ukusa gora je pesma moji su drugovi +1 ali tek kad se uspostavi vozić. bez vozića nije ni u top3 btw meni super ovaj advokat koji kao ključni argument potencira to da je pesma poručena u slobodno vreme, a ne u svojstvu advokata.
March 13, 20205 yr horovic je stara novosadska zora dobričanin inače odlični ovih par dana. malo se vidi da imaju blage oblike autizma, ali to su naša kurata čudovišta (mislim na ono kad im je neko tražio da za preminulu slušateljku puste divljana, a ovi odregovali ko da je došla narudžbina za ćevape)
March 13, 20205 yr izjavili su sucut, to sam sigurna, za pesmu se vec ne secam. i jeste bila extra chudna situacija, kao shta sad sent from bubamoto
March 13, 20205 yr pronašli su pesmu, ne odmah nego posle seledećeg segmenta.. nije tako loše ispalo, skoro pa dirljivo
March 13, 20205 yr Radi se o tome kako je došlo do toga da nju ovako proganjaju.Ona na izbornoj komisiji digla glas i stopirala prijavu liste koja nije bila "uredna".Lista SNS.A sad nastavite sa šalom... ... Shiit has hit the fan...