levi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 pa skoro da se može tako reći uglavnom su Zoli-ploče iz njegove kolekcije, ili uleti i neka Mlađina?
ivy Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 ne,znam da je Zoli izmisljeni lik kolektivne maste ali nekako ujutru ga ugl Dasko vidja i prica sa njim i gleda mu ploce...
msv Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Daško svakako dominira u emisiji, pa i u pričama o Zoliju.
gospa buba Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 (edited) 40 minutes ago, levi said: pa skoro da se može tako reći uglavnom su Zoli-ploče iz njegove kolekcije, ili uleti i neka Mlađina? a ja imam utisak da je bash akshalija dominantni izvor zolijeve muzike Edited March 2, 2020 by gospa buba
Ravanelli Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 (edited) u to ime jedna zolijevska! Edited March 2, 2020 by Ravanelli
darling Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 1 hour ago, ivy said: Zoli je valjda Dasko zoli smo svi mi. ovo mi je najbolji zolijev hit.
gospa buba Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 skrolujem zolija sabajle skrolujem sada vas sent from bubamoto
levi Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 14 hours ago, gospa buba said: nema to veze sa veronaukom Debeli čita forum, kaže veronauka. Molim lepo
gospa buba Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 (edited) apa ne slazem se ja sa debelim uvek. chesto da, ali chesto i ne sigurno nije veronauka. ili ako jeste, onda 5 praznih mesta pa veronauka. kilavi iz matisha su kilavi i iz verske, nemoj to da zaboravish znachi svi. i kilavi gradjani. njih ne mozesh ljudski ni da sistemski indoktrinitash. nisu tu Edited March 3, 2020 by gospa buba
slepa živana Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 15 hours ago, Ravanelli said: u to ime jedna zolijevska! 22 hours ago, msv said: Imaginarni lik. Krenulo je od šale kako bi neko trebalo da pušta sranje muziku u noćnoj smeni da bi njihova muzika bila super. Onda su uzeli da grade lik noćnog čuvara Zorana Kovača Zolija, ratnika za rok koji živi od mamine penzije. zapravao, istina je da se par jutara za redom pred početak emisije namestilo da ide pesma grupe balkan ili neki drugi treš koji su imali na listi, i to ih je inspirisalo. ko pušta muziku dok oni nisu tu... ostalo je mit.
giuseppe Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Nekako mogu da saosećam sa tim maštanjem, mi smo kao pravi radio, pa ide emisija pre naše, ali oni su idioti i puštaju gluposti, no se opet lepo nasmešimo jedni drugima tokom smene i jedva čekamo da pustimo bolju muziku... Prilično životna stvar
gospa buba Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 12 kuvara na grobu vokija kostica [emoji38]ol:sent from bubamoto
Recommended Posts