Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Joj ne znam, mene to nazalno baš odbija, baš ima naporan glas, na stranu što djeluje da se još nije opustio pred mikrofonom. Što se iritantnog tiče, ono upadanje na sred rečenice sagovornika je najiritantnije, ali je ipak jedan ™ te emisije, a pozitivne strane prevazilaze.

Plus mi nekako nijedan od komboa ovog momka i nekog od dvojca ne šljaka, vidi se da nisu ekipa, da su različiti svjetovi. Subjektivno, meni su najzanimljivije priče kad se ova dvojica emotivno unesu, kad pričaju neke zajedničke doživljaje, opisuju zajedničke poznanike itd. Tad su u elementu 100%. 

Posted

osnovna zamerka je što se nije opustio i onda služi samo kao dopuna dašku. nema baš neku dodatu vrednost da me nasmije

Posted

Pa kapiram da je to nešto što se da ispraviti, ovo prvo malo teže, ali ok, ovo prvo je baš subjektivna kategorija. 

Posted

pa mislim dete je tu josh sutra, opustimo se hihi.gif

ponavljam, bolje i bilo ko da sasluzuje ukljuchujuci ja, nego bilo ko sam [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted
3 hours ago, James Marshall said:

Što se iritantnog tiče, ono upadanje na sred rečenice sagovornika je najiritantnije, ali je ipak jedan ™ te emisije, a pozitivne strane prevazilaze. 

Ako je Mlađa taj sagovornik onda nije iritantno nego poželjno. Pričam u svoje ime, ofc.

Posted

nemojte biti prestrogi. što se sadržaja tiče, mali se sasvim dobro prilagođava i jednom i drugom. naravno da dobijemo emisije drugačijeg senzibiliteta, ipak dvojac jaše dugo zajedno i imaju svoj ritam koji niko ni ne treba da kopira.

što se glasa tiče, šta je, tu je. pretpostavljam da radijskiji glasovi nisu raspoloženi za ustajanje u cik zore.

tako da- pravda za dete i plus na bubu. sve je bolje nego jedan sam.

Posted

šta je ovo, bojan, dušan, dule, tamara... to ide na njihovom podkastu?

Posted

Dule je jedan simpatičan  mladić, vredi ga poslušati.

Posted
34 minutes ago, slepa živana said:

šta je ovo, bojan, dušan, dule, tamara... to ide na njihovom podkastu?

Podkast Dušana Mašića i drugara. Mašić je fan D&M i dobar je sa Daškom, pa ga je zamolio da ih pogura. Ostali su Bojana Maljević, Dule Nedeljković (Stari BG taksista) i Tamara Skrozza.

Posted

pa ima raznih na njihovom kanalu, pankeri, nogometashi, neki kulturni...

sent from bubamoto

Posted
5 minutes ago, msv said:

Podkast Dušana Mašića i drugara. Mašić je fan D&M i dobar je sa Daškom, pa ga je zamolio da ih pogura. Ostali su Bojana Maljević, Dule Nedeljković (Stari BG taksista) i Tamara Skrozza.

spominjala se ta ekipa na nekoj drugoj temi ali nisam shvatila da rade na njihovom podkastu. ovaj dule baš i nije morao da ima veze s njima

Posted

necemo ga vishe slushati! :D

sent from bubamoto

Posted
15 minutes ago, gospa buba said:

pa ima raznih na njihovom kanalu, pankeri, nogometashi, neki kulturni...

sent from bubamoto

Puna usta poezije (gde neko dvoje čitaju poeziju), KUPEK Dejana Kožula, Na ivici ofsajda (fudbal), Ljudi iz podzemlja (Mige) i Dašove Tople ljucke priče.

Posted
19 hours ago, Frau Gabrijela said:

nemojte biti prestrogi. što se sadržaja tiče, mali se sasvim dobro prilagođava i jednom i drugom. naravno da dobijemo emisije drugačijeg senzibiliteta, ipak dvojac jaše dugo zajedno i imaju svoj ritam koji niko ni ne treba da kopira.

što se glasa tiče, šta je, tu je. pretpostavljam da radijskiji glasovi nisu raspoloženi za ustajanje u cik zore.

tako da- pravda za dete i plus na bubu. sve je bolje nego jedan sam.

sve isto mislim. 

a sto se tice glasova, dodao bih da je meni trebalo najmanje mesec dana aktivnog slusanja da se naviknem i na derane. nije da su im glasovi stvoreni za radio. a sad su mi sasvim prirodni. 

Posted

Puna usta poezije su 1 predivna ljucka bica a posebno Maja  :wub::wub::wub: