gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 ese porodio vec? ja nisam doslushala do datog trenutka, ako je bio? sent from bubamoto
Frau Gabrijela Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 objavilo na društvenim mrežama pre sat. biće da se desilo posle emisije.
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 neradnici. moja grozda se porodila u njivi, naranila djecu i nastavila da kopa da se razumemo sent from bubamoto
James Marshall Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Joj koliko mi je njanjav ovaj Nišlija, baš nema ono što radijskom pregaocu treba - podnošljiv, tj. slušljiv glas. Nadam se da je sve ok sa Mlađom
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 naravno da je ok, chovek koristi svoja 3 dana po zakonu, zar ne? sent from bubamoto
nisam ja Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Kakav li je taj kad je njanjav spram njih dvojice 😂. Tj. Svakog nsađanina/rumljanina. Dobro rumljani/sremci su pride i naxalni, daško nkje stigao to da usvoji. De se beše on rodio, zaboravio sam. Al onaj standard koji postoji kod domaćih radio voditelja mi je nepodnošljiv.
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) mislish nishlija nije oslobadjan fizichkog pa ti chudno ok je dete, opustilo se. kad mora, shta cemo. missim sve je bolje nego dashko sam/mladja sam Edited December 19, 2019 by gospa buba
darling Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 meni je super kombo dasko/djordje, nemam nista protiv, slusam potkast, ne da me neko puskom nagoni, nego namerno, zato sto mi prija.
gospa buba Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) ok su, nije problem. ok je i mladja/djordje, teror istorichara. ne zalim se, zapravo. Edited December 19, 2019 by gospa buba
slepa živana Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 2 hours ago, nisam ja said: Kakav li je taj kad je njanjav spram njih dvojice 😂. Tj. Svakog nsađanina/rumljanina. Dobro rumljani/sremci su pride i naxalni, daško nkje stigao to da usvoji. De se beše on rodio, zaboravio sam. Al onaj standard koji postoji kod domaćih radio voditelja mi je nepodnošljiv. mislim da se rodio u rumi. povremeno priča neke zgode i nezgode vezane za tu činjenicu meni je jedino nepodnošljivo krkljanje i kašljanje u mikrofon, pogotovo kad pešačim pa slušam preko slušalica, tačno imam osećaj da mi krklja u mozak. a primetila sam da mlađa uopšte to ne smatra za neku pristojnost... recimo završi se pesma, vrate se u program i on se izriga u mikrofon u trećoj sekundi. to znači da nema ni ideju da pre kraja pesme pročisti grlo, o čaju, medu, septoletama ili nečem sličnom da i ne govorimo, baš kurcobolja. težak pank. tako da, đorđe odličan, nemam zamerki.
nisam ja Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 mlađa spava na kauču za vreme pesama. normalno da će da se nakašlje kad ustane.
Patty Lee Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Bogami ja uživam trenutno, ne smeta mi ovaj dečko uopšte. Ne iritira, to je najbitnije.
Recommended Posts