Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

'u četvrtak, dušo' uvek obraduje. :)

Posted

ese porodio vec? ja nisam doslushala do datog trenutka, ako je bio? :unsure:

sent from bubamoto

Posted

objavilo na društvenim mrežama pre sat. biće da se desilo posle emisije. :)

Posted

neradnici. moja grozda se porodila u njivi, naranila djecu i nastavila da kopa dry.png

da se razumemo :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Joj koliko mi je njanjav ovaj Nišlija, baš nema ono što radijskom pregaocu treba - podnošljiv, tj. slušljiv glas. 

Nadam se da je sve ok sa Mlađom

Posted

naravno da je ok, chovek koristi svoja 3 dana po zakonu, zar ne? :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Kakav li je taj kad je njanjav spram njih dvojice 😂. Tj. Svakog nsađanina/rumljanina. Dobro rumljani/sremci su pride i naxalni, daško nkje stigao to da usvoji. De se beše on rodio, zaboravio sam. 

Al onaj standard koji postoji kod domaćih radio voditelja mi je nepodnošljiv. 

Posted (edited)

mislish nishlija nije oslobadjan fizichkog pa ti chudno :lolol:

ok je dete, opustilo se. kad mora, shta cemo. missim sve je bolje nego dashko sam/mladja sam :hihi:

Edited by gospa buba
Posted

meni je super kombo dasko/djordje, nemam nista protiv, slusam potkast, ne da me neko puskom nagoni, nego namerno, zato sto mi prija. 

Posted (edited)

ok su, nije problem.

ok je i mladja/djordje, teror istorichara. ne zalim se, zapravo.

Edited by gospa buba
Posted
2 hours ago, nisam ja said:

Kakav li je taj kad je njanjav spram njih dvojice 😂. Tj. Svakog nsađanina/rumljanina. Dobro rumljani/sremci su pride i naxalni, daško nkje stigao to da usvoji. De se beše on rodio, zaboravio sam. 

Al onaj standard koji postoji kod domaćih radio voditelja mi je nepodnošljiv. 

mislim da se rodio u rumi. povremeno priča neke zgode i nezgode vezane za tu činjenicu :lol:

meni je jedino nepodnošljivo krkljanje i kašljanje u mikrofon, pogotovo kad pešačim pa slušam preko slušalica, tačno imam osećaj da mi krklja u mozak. a primetila sam da mlađa uopšte to ne smatra za neku pristojnost... recimo završi se pesma, vrate se u program i on se izriga u mikrofon u trećoj sekundi. to znači da nema ni ideju da pre kraja pesme pročisti grlo, o čaju, medu, septoletama ili nečem sličnom da i ne govorimo, baš kurcobolja. težak pank.

tako da, đorđe odličan, nemam zamerki.

Posted

mlađa spava na kauču za vreme pesama. 

normalno da će da se nakašlje kad ustane. 

Posted

Bogami ja uživam trenutno, ne smeta mi ovaj dečko uopšte. Ne iritira, to je najbitnije.