Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

koji je onaj lik shto trazi leba preko maraje keri, u chemu je fora? osim shto je fraer. i gladan. i fraer :hihi:

sent from bubamoto

Posted (edited)
2 hours ago, morgana said:

recite mladji da u ovom svom novom podcastu pusti gosta da zavrsi recenicu makar ponekad. imala sam zelju da odslusam rumenu buzarovsku ali od njega ne uspijevam.

*Dašku

Trebaće mu vremena da se uhoda, gost/gošća nije Mlađa da se šibaju fazonima celu emisiju.

@gospa buba

Košarkaš Darko Miličić

Edited by msv
Posted

aaa. gladnica [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• 2 weeks later...
Posted

Upravo sad slušam intervju sa Rumenom i ono je strašno... Dašku neko da objasni da a) mora da umukne ako misli da radi podcast ovog tipa, nije poenta da po milioniti put čujemo šta on voli, šta je slušao i gledao i pročitao, kakvi su njegovi stavovi... to sve znamo, daj da saznamo nešto o sagovorniku i b) da je skroz OK ako nekad nisi u pravu ili su ti informacije zastarele ili su nepotpune ili ti je interpretcija promašena (što se btw i inače dešava, ne samo u ovom intervjuu, ali pređemo svi preko toga, jer - who cares), neće biti smak sveta, aman. Samo treba pustiti sagovornika da kaže šta ima. Pusti jebote da se neko ne složi s tobom.

Posted

Ja pokušao, nekoliko minuta, pola nisam čuo, što zbog lošeg kvaliteta, što zbog šuma, što zbog tog pričanja uglas sa sagovornicom, pa sam odustao

Posted
5 hours ago, Patty Lee said:

Upravo sad slušam intervju sa Rumenom i ono je strašno... Dašku neko da objasni da a) mora da umukne ako misli da radi podcast ovog tipa, nije poenta da po milioniti put čujemo šta on voli, šta je slušao i gledao i pročitao, kakvi su njegovi stavovi... to sve znamo, daj da saznamo nešto o sagovorniku i b) da je skroz OK ako nekad nisi u pravu ili su ti informacije zastarele ili su nepotpune ili ti je interpretcija promašena (što se btw i inače dešava, ne samo u ovom intervjuu, ali pređemo svi preko toga, jer - who cares), neće biti smak sveta, aman. Samo treba pustiti sagovornika da kaže šta ima. Pusti jebote da se neko ne složi s tobom.

mozes ti da mu objasnis, cemu posrednici. napisi na fejsu alarma, na primer.  

Posted

Pa nije to ništa novo...

Prosto čovek kompenzuje nedostatak intelekta, agresivnosću...

I to je tako..

Neće se tu ništa promeniti...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Какав интервју, о чему причате? Благодарим унапред на линку :D

Posted

imas na njihovom sajtu, novi daskov podkast gde uvek ima nekog novog gosta. meni to bas i nije zanimljivo posto ja hocu da cujem sta dasko ima da kaze, a ne sta daskovi gosti imaju da kazu. doduse, ako nastavi u ovom stilu moracu da pocnem da slusam :D 

Posted
Just now, Кристофер Лумумбо said:

posto ja hocu da cujem sta dasko ima da kaze, a ne sta daskovi gosti imaju da kazu. doduse, ako nastavi u ovom stilu moracu da pocnem da slusam :D 

Ja ovaj problem imam u Alarmu, radije slušam i više me zanima šta Daško ima da kaže (zapravo, samo to me i zanima), ali kapiram da je (i zašto je) Mladen neophodan.

Posted

Meni je ipak najzanimljiviji dijalog, dinamika između njih, i spontane fore koje jedan iz drugog provociraju, nije baš da se za sve ove godine nisam upoznao sa stavovima njih dvojice :D

Posted

E to otprilike, već je primećeno da su iako duhoviti kad rade sami ili sa nekim drugim nije ni zbliza to to.

Dečački šarm ekslodira u hemiji savršenog spoja njihovih različitih karaktera. Svo vreme blago nerviraju  a opet  milo je i smešno, takoreći bude ono materinsko u  nama.

Posted
15 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

imas na njihovom sajtu, novi daskov podkast gde uvek ima nekog novog gosta. meni to bas i nije zanimljivo posto ja hocu da cujem sta dasko ima da kaze, a ne sta daskovi gosti imaju da kazu. doduse, ako nastavi u ovom stilu moracu da pocnem da slusam :D 

А, сад видим, Топле љуцке приче, нисам приметио то уопште до сада. Хвала :)

• 3 weeks later...
Posted

U jednoj skorašnjoj epizodi, ne mogu da se setim da l pre ili posle letnje pauze su čitali nepismeni uvodnik iz nekog časopisa, reč urednika tj. urednice naprednjakuše. Da li slučajno, SLUČAJNO, neko ima ideju koji časopis je bio u pitanju (kapiram da se niko živi ne seća koja bi epizoda mogla biti)? Sećam se samo da je Daško objašnjavao da je to časopis za izvlačenje para i (po njegovom opisu) urednica može slobodno na topic dame od stila. Meni je nešto u glavi da je to bio ovaj inflight magazin Elevate što su ga pominjali u ponedeljak, ali tu postoji samo uvodnik koji piše direktor ErSrbije...:mellow: