Samohrani stric Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 10 hours ago, crtamOrasi said: Шта се дешава, какве сисе, нисам слушао ни минут ове недеље? u prvih pola sata svake emisije od ponedeljka mozes cuti o cemu se radi...
darling Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 svako cuje ono sto oce, ja sise ne registrujen, al zato svako malo cujem naocare za spermu dopisuju se slusaoci u vajber cetu, sami se organizovali. meni je zao sto alarm nema forum.
crtamOrasi Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 5 hours ago, Samohrani stric said: u prvih pola sata svake emisije od ponedeljka mozes cuti o cemu se radi... Хвала на навигацији, слушаћу од корица до корица свакако 1 hour ago, darling said: svako cuje ono sto oce, ja sise ne registrujen, al zato svako malo cujem naocare za spermu dopisuju se slusaoci u vajber cetu, sami se organizovali. meni je zao sto alarm nema forum. Нема ништа од форума али можда би могао субредит? Мада нисам превелики оптимиста што се посете тиче.
gospa buba Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 ne znam da li bih zelela da se dopisujem s tim ljudima
darling Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 (edited) al ovde sloboda ima granice, u alarmu su prosirene. u tom smislu su mi privlacni slusaoci dasketa i mladjoa. poseta nema veze, dva dva, pet pet forumasa, u alarmu ionako nista ne zavisi od trzista, nego od svesti nas slusalaca. Edited May 23, 2019 by darling
gospa buba Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 odluchila sam da mi to ne treba. vi ste mi taman dosta.
levi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 dobronameran savet, moraju da shvate da je malo šta iritantno kao sredovečni ljudi koji smaraju pričama o deci i o kućnim ljubimcima. da mi se slušaju takve priče, razgovarao bih sa kolegama na poslu ne bih palio alternativni zabranjivani online pank radio
gospa buba Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 mi koji imamo decu i kucne ljubimce nismo ni primetili
levi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 ups ranije su to provlačili sa malo više duha, a jutros su mi se baš nekako zdedali pogotovo Daško od kad ima kera. s mačkama je bio drugačiji
gospa buba Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 pa jedino ako mislish da nas zene s decama i ljubimcima raduju sise na buljuke
levi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 da tih prvih pola sata znaju da budu živopisni. i Zoli se zapatio, sve se nadam proći će ih, ali ništa od toga zato u 2. satu nadoknade sve, kad su u formi
Frau Gabrijela Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 meni je drag prvi, porodični, sat, tj. pola sata. ništa ne bih menjala. i zolija mogu da istrpim.
gospa buba Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 hajde mollim te. kad nemam interneta slushacu i brakusa i banjca
Recommended Posts