May 23, 20195 yr 10 hours ago, crtamOrasi said: Шта се дешава, какве сисе, нисам слушао ни минут ове недеље? u prvih pola sata svake emisije od ponedeljka mozes cuti o cemu se radi...
May 23, 20195 yr svako cuje ono sto oce, ja sise ne registrujen, al zato svako malo cujem naocare za spermu dopisuju se slusaoci u vajber cetu, sami se organizovali. meni je zao sto alarm nema forum.
May 23, 20195 yr 5 hours ago, Samohrani stric said: u prvih pola sata svake emisije od ponedeljka mozes cuti o cemu se radi... Хвала на навигацији, слушаћу од корица до корица свакако 1 hour ago, darling said: svako cuje ono sto oce, ja sise ne registrujen, al zato svako malo cujem naocare za spermu dopisuju se slusaoci u vajber cetu, sami se organizovali. meni je zao sto alarm nema forum. Нема ништа од форума али можда би могао субредит? Мада нисам превелики оптимиста што се посете тиче.
May 23, 20195 yr al ovde sloboda ima granice, u alarmu su prosirene. u tom smislu su mi privlacni slusaoci dasketa i mladjoa. poseta nema veze, dva dva, pet pet forumasa, u alarmu ionako nista ne zavisi od trzista, nego od svesti nas slusalaca. Edited May 23, 20195 yr by darling
May 24, 20195 yr dobronameran savet, moraju da shvate da je malo šta iritantno kao sredovečni ljudi koji smaraju pričama o deci i o kućnim ljubimcima. da mi se slušaju takve priče, razgovarao bih sa kolegama na poslu ne bih palio alternativni zabranjivani online pank radio
May 24, 20195 yr ups ranije su to provlačili sa malo više duha, a jutros su mi se baš nekako zdedali pogotovo Daško od kad ima kera. s mačkama je bio drugačiji
May 24, 20195 yr da tih prvih pola sata znaju da budu živopisni. i Zoli se zapatio, sve se nadam proći će ih, ali ništa od toga zato u 2. satu nadoknade sve, kad su u formi
May 24, 20195 yr meni je drag prvi, porodični, sat, tj. pola sata. ništa ne bih menjala. i zolija mogu da istrpim.