Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

1 hour ago, James Marshall said:

I priče o Zoliju su isto krindži, bolje umjesto izmišljene biografije da puste još jednu numeru iz tog foldera :D

+ milionče sve sam mislila proći će ih, al se baš zapatio Zoli

• Replies 2.9k
  • Views 302.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

od tih serijala što se zapate, drag mi je bio onaj sa čitanjem biografije prof. dr jugoslava nikolića sa hidmeta. 

Па и јесмо секта.

kasnim al da vas gađam svojim centima - meni uopšte nije bila loša ona emisija sa duškom i momkom iz opsajda™ (neka prašta, ne sećam se imena). onda kad se otac miško baškario po zapadima.... naravno, ni prineti dušku i mišku, al bilo je bolje nego što sam očekivala.

edip: doći će dan kada će se poklopiti da ja napišem nešto bez tipfelera i da java na svim kompovima bude apdejtovana i otvoriće se sedmi pečat i svi ćemo dumremo. srećom, danas nije taj dan.

Edited by Joshua

• 3 weeks later...

najbolji đetset ikada!!!

:lolol: težak glamur

odlicnii :lol:

dodji da opljackamo zajedno :laugh:

Otkud ovolika poplava sisa u poslednjih par dana? I zašto to nije propraćeno slikama kao dokaz?

mentalni uzrast 7-11, eto shta je. proci ce vremenom :rolf:

11 hours ago, Samohrani stric said:

Otkud ovolika poplava sisa u poslednjih par dana? I zašto to nije propraćeno slikama kao dokaz?

Шта се дешава, какве сисе, нисам слушао ни минут ове недеље? :D

a pa kasnish ozbiljno, sad su i guzice krenule :lolol:

А, па доћи ће викенд да ухватим корак са градивом. Ал ако сте ми џаба изхајповали... :D

nismo ima sisa kolko ocesh na radiju :D