crtamOrasi Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Исто, мада су мени они леба и нутела, најбољи заједно. Да није доброг човека најлонџије да модерише и успорава овог лудака емисија би била баш хеви за слушање.
darling Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 ja volim nutjelu samu ma naravno da se podrazumeva da su najbolji u paru, al ako mora jedan da se eliminise, moj glas ide da se obesi mladja
gospa buba Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 ne smeju da se ostavljaju sami niposhto, ne zna se koji je dosadniji
gospa buba Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 bojim se da je smor ravnopravan. necu ni da slusham pojedinachno, no me interesa
kud u maglu Simoviću Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) neka bese sexy lalu e kad god ide sexu lala mene ophrve transfer ko onomad kad je marko đurić zvao vučića i drao se “aco srbine!” Edited April 19, 2019 by kud u maglu Simoviću
James Marshall Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 I priče o Zoliju su isto krindži, bolje umjesto izmišljene biografije da puste još jednu numeru iz tog foldera
crtamOrasi Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, darling said: ja volim nutjelu samu ma naravno da se podrazumeva da su najbolji u paru, al ako mora jedan da se eliminise, moj glas ide da se obesi mladja Па ако им растераш још којег пејтронџију стварно ћемо морати да елиминишемо једног. Или ће Дашко после 2 сата глади сам појести Младена.
Кристофер Лумумбо Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 sto ume dasko da iskuka stvari za dz, cudo jedno
Recommended Posts