January 30, 20196 yr kad ne vežbaju pizdaimaterina Quote Jbg... danas bolovanje. Izvinite. Temperatura ubija.
February 3, 20196 yr slepa zivana i plava grobnica u uzbudilniku! Edited February 3, 20196 yr by Кристофер Лумумбо
February 7, 20196 yr kae može titov velnes ceo da se oblepi novinama da vidiš izdaleka da nema ništa.
February 7, 20196 yr Jel se sad Mlađa zaposlio u MTS-u? Kao scenarista? Ja prestajem da uplaćujem taj Parteon ili kako se već zove!
February 7, 20196 yr 35 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel se sad Mlađa zaposlio u MTS-u? Kao scenarista? Ja prestajem da uplaćujem taj Parteon ili kako se već zove! Patreon, baš sam nešto pisao o tome pre neki dan... Edited February 7, 20196 yr by Jeremija
February 7, 20196 yr 1 hour ago, Jeremija said: Patreon, baš sam nešto pisao o tome pre neki dan... šta je sad, umesto vređanja na tw, prelazi se na kampanju da im se ne plaća šta tebe realno zabole što im neko plaća?
February 12, 20196 yr Author Ja plaćam od prvijeh dana, ali mi baš nije bilo svejedno... A onda kontam, jga, baš me briga, dokle god su beskompromisni, a jesu, ima da plaćam. Ako uspe da mazne neku MTS paru, tim bolje. Go Mlađa!
February 15, 20196 yr 5 minutes ago, slepa živana said: pa duško iz duška i miška, što mi se smeješ sad? edip malo ozbiljniji: što se mene tiče, sve mu potpisujem. ko se slaže sa mnom na tviter nek ne ide, jako će se najediti. Edited February 15, 20196 yr by Joshua
February 15, 20196 yr 1 hour ago, Joshua said: pa duško iz duška i miška, što mi se smeješ sad? edip malo ozbiljniji: što se mene tiče, sve mu potpisujem. ko se slaže sa mnom na tviter nek ne ide, jako će se najediti. joj, ne smem. opet mu se nakačili braon? daj nam neki hint.