levi Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 kad ne vežbaju pizdaimaterina Quote Jbg... danas bolovanje. Izvinite. Temperatura ubija.
Кристофер Лумумбо Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 (edited) slepa zivana i plava grobnica u uzbudilniku! Edited February 3, 2019 by Кристофер Лумумбо
nisam ja Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 kae može titov velnes ceo da se oblepi novinama da vidiš izdaleka da nema ništa.
Frank Pembleton Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Jel se sad Mlađa zaposlio u MTS-u? Kao scenarista? Ja prestajem da uplaćujem taj Parteon ili kako se već zove!
Jeremija Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) 35 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel se sad Mlađa zaposlio u MTS-u? Kao scenarista? Ja prestajem da uplaćujem taj Parteon ili kako se već zove! Patreon, baš sam nešto pisao o tome pre neki dan... Edited February 7, 2019 by Jeremija
čekmeže Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ja sam prestao da uplaćujem kad nisu hteli da mi puste stvar.
levi Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 1 hour ago, Jeremija said: Patreon, baš sam nešto pisao o tome pre neki dan... šta je sad, umesto vređanja na tw, prelazi se na kampanju da im se ne plaća šta tebe realno zabole što im neko plaća?
giuseppe Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 Ja plaćam od prvijeh dana, ali mi baš nije bilo svejedno... A onda kontam, jga, baš me briga, dokle god su beskompromisni, a jesu, ima da plaćam. Ako uspe da mazne neku MTS paru, tim bolje. Go Mlađa!
Joshua Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 (edited) 5 minutes ago, slepa živana said: pa duško iz duška i miška, što mi se smeješ sad? edip malo ozbiljniji: što se mene tiče, sve mu potpisujem. ko se slaže sa mnom na tviter nek ne ide, jako će se najediti. Edited February 15, 2019 by Joshua
Frau Gabrijela Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 1 hour ago, Joshua said: pa duško iz duška i miška, što mi se smeješ sad? edip malo ozbiljniji: što se mene tiče, sve mu potpisujem. ko se slaže sa mnom na tviter nek ne ide, jako će se najediti. joj, ne smem. opet mu se nakačili braon? daj nam neki hint.
Recommended Posts