SNARC Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Ja evo nisam znao pre ovog sa veprom na ražnju da je Daško = Zapad Todorović. Nisam ih baš redovno slušao, i jesam znao koji je ex forumaš Zapad, ali ipak Slab si ti petrondzija Zapad je nebitan...Pitao je za Daska..ono sto Dasko govori na radiju, znalo se ko je. Zapad je Daskovljev "Dark side of the moon".. i ne previse bitan za radio emisiju. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Weenie Pooh Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 7 minutes ago, Majo said: pa kad ne igra za liverpul I to što kažeš. Eno da Serž Trifunović ne navija za LFC, ja realno ne bih ni pratio proteste ni najavljen fizički obračun sa DJV... 2 minutes ago, SNARC said: Zapad je nebitan... Pa teško da je baš nebitan, čoveka su privodili zbog Zapada a ne zbog Daška.
levi Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 zapad je često tvitovao ono što pričaju u emisiji, nisu oni tu nešto krili
SNARC Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Pa teško da je baš nebitan, čoveka su privodili zbog Zapada a ne zbog Daška.Nebitan za emisiju. Za ostalo..valja pitati Daska. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
giuseppe Posted January 5, 2019 Author Posted January 5, 2019 http://www.mojnovisad.com/vesti/communiqu-naslov-koji-nije-dramatican-ali-ukazuje-na-ozbiljnost-situacije-id25749.html
pacey defender Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Pernar https://twitter.com/ZapadTodorovic/status/1082982412160823297 Edited January 9, 2019 by pacey defender
ArleKino Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Nego, hoće li ko u 'aps za onaj stripić gdje Djed Mraz puca kroz jastuk u malog Daška, a koji stripić dijele četnici svih vrsta na FB-u?
kurjak92 Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Daj link, ja vidim samo da ga na tnjiteru razvlace i tovare neprestano, dobio je i hesteg i sizenje
Recommended Posts