Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

Zanimljivo ovo, ovo je pretnja, a ono što Djuka piše, nije... 

Posted

ne znamo da li je marinika podnela prijavu i sta je bilo s tim dalje. 

Posted
1 hour ago, darling said:

ne znamo da li je marinika podnela prijavu i sta je bilo s tim dalje. 

Guglao sam stare vesti, piše da je podnela prijavu i da je zbog toga bizon navodno bio na informativnom razgovoru 23.12. (ima i na njihovim tviterima).

Posted

eno mu se i ono govno iz levijatana nakačilo- veli tužiće zbog onog "fašisto".  btw kako se zove neko ko paradira naci/faš simvolima, a da ga se ne uvredi?

nači ne frilens naciji nego psihovi naciji.

kjut.

Posted

a zajebano je jer je iza nas u slobino vreme stajala organizacija, javnost, a ove sto love s tvitera, pa ti su sami. zato sam zabrinuta za daska, zato sto je u ovome sam. 

U Slobino vreme je organizacija stajala samo iza ljudi u Bg..u provinciji, bilo jebeno. Doduse, bejasmo nocili o drzavnom trosku zbog nekih drugih razloga ali znam kako je izgledalo.

Panduracija nikad kao danas nije stajala uz narod. Nije njima Eliot Nes ministar.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

ono, kao, da. mogli su da ga oplave i obezube. ali nisu :unsure:

sent from bubamoto

Posted
ono, kao, da. mogli su da ga oplave i obezube. ali nisu unsure.gif

sent from bubamoto

Hipoteticki..i ne samo hpoteticki, mogli su. Stara generacija komunista pandura batinasa danas je uveliko u penziji.
Ovi koji sada rade nemaju razloga da batinaju i da sebe kaljaju radi ovih kretena. Promenilo se dosta toga. Niko ko hrani porodicu ne veruje bulumenti na vlasti.

Ne znam koliko na forumu Vrščana ima i ko sve pamti kako je Živa svinja tukao one koji mu zadju u nocnu smenu.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted (edited)

Dobro, ovaj Zapadov tvit realno jeste problematičan. Sad, to što ista pravila ne važe za sve i što se neistomišljenici privode brzinom munje je neka druga priča, veoma jeziva.

Edited by mraki
Posted

Nemojte, trebal da neko sad češlja šta je ovde sve pisano...

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Nemojte, trebal da neko sad češlja šta je ovde sve pisano...

Onda brišite, mada ko je hteo da češlja...

Posted
1 minute ago, Frank Pembleton said:

Onda brišite, mada ko je hteo da češlja...

Ma mogu uvek da izvuku, ali ajde da ne olakšavamo...

Pobrisao sam, valjda samo ono što treba...

Posted
7 hours ago, mraki said:

Dobro, ovaj Zapadov tvit realno jeste problematičan.

nazvati nekog veprom pa mu reci da ce se peci na raznju bas i ne izgleda kao ozbiljna pretnja, što mora da je primetio i sudija, tako da ne znam šta ima da pričamo da li je problematičan

Posted

verovatno jeste u tom radikalsko-naprednjacko-buvalistickom svetu u kom zivimo u kom niko nikad nije cuo za knjizevni zanr il stilsku figuru, stil izrazavanja, medij, kontekst. d. m. je ovog puta imao srece sa sudijom. domagoj zovak u prvostepenoj presudi, na primer, nije. videcemo kako ce se to rasplesti do kraja. 

NEWS BAR MORA BUJANCU ISPLATITI 12.000 KUNA ZBOG SATIRIČNOG TEKSTA! 'Mojoj majci su se pogoršali zdravstveni problemi'

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/news-bar-mora-bujancu-isplatiti-12000-kuna-zbog-satiricnog-teksta-mojoj-majci-su-se-pogorsali-zdravstveni-problemi/8226221/amp