Joshua Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) prošao mi edit, izvinjavam se- u četvrtak, ne juče...ne znam više ni koji je dan Edited December 29, 2018 by Joshua
Frau Gabrijela Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 sad sam odslušala. svaka čast na pristupu i zajebanciji, ali ovo je stvarno da se smrzneš.
renne Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 sad sam odslušala. svaka čast na pristupu i zajebanciji, ali ovo je stvarno da se smrzneš. +1Opasna vremena
Aleksija Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 55 minutes ago, darling said: dasko nije obilic nego prle. +1 dobro ubrzava, ulazimo u bas gadnu fazu. al mora tako, izgleda.
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 3 hours ago, darling said: dasko nije obilic nego prle. i prle je obilić
Zico Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Otislo sve u kurac kad su i njih poceli da hapse.
darling Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) nije priveden zbog emisije, nego zbog tvita. pricala sam s drugaricom, ona kaze strasno. a ja joj kazem, pa sta strasno, jesi ti bila privodjena? ona a da, jesam. pa jesam ja bila privodjena? a da, jesi. jel znas koliko je nasih drugara bilo privodjeno? a da, svi koje poznajemo. mora tako. a zajebano je jer je iza nas u slobino vreme stajala organizacija, javnost, a ove sto love s tvitera, pa ti su sami. zato sam zabrinuta za daska, zato sto je u ovome sam. Edited December 29, 2018 by darling
Recommended Posts