Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

To je zato što nisi išla sa D. Kada uđeš u klub, bilo koji. gej, lezbo, maketara, taj klub se može zvati i klub ljudi koje je D jebo, as well. Klub D u daljem tekstu. 

E onda ti on da recenzije, hintove i ostale potrebne informacije. 

Posted

Iks je bio jeziv, aaali moja drugarica, koja je pravila drustvo lezbejki u nastajanju (nisam ja) se tu smuvala sa tipom, koji je pak dosao da muva wingmanke, i eto ih petnajst godina zajedno (prica je jadna po vice merilima) 

• 5 weeks later...
Posted

Već popunjeno a nema dva dana da su objavili termin... A ja kreten, polako ima vremena, rezervisaću :isuse:

Oćemo Čabare 2 sa osvetom!!!

• 4 weeks later...
Posted

o kojoj seriji ovo pričaju ovo more, ostrvo?

Posted
6 hours ago, nisam ja said:

o kojoj seriji ovo pričaju ovo more, ostrvo?

ako sam dobro povezala, mislim da je serija moja genijalna prijateljica po prvoj knjiz napuljske tetralogije elene ferante.

Posted

E, hvala. I'll look up. Beše afirmativna beseda. 

Posted

jeste, spominju već nedeljama. ja prvo nisam ni shvatila da se radi o seriji nego da mlađa čita knjigu od neke njihove drugarice koja je genijalna :))

ali moram da izdvojim današnju hit epizodu, mlađa na odsluženju vojnog roka, sestra iz švedske mu piše poruku, šta ima kako si, a on odgovara, war is hell, sedeći u kasarni u svilajncu, u plavoj pižami tri broja manjoj i papučama i popunjava olovkom kvadratiće u svesci za dežurstvo. a sestra naravno u fras, jel opet počelo :lol:

Posted
16 hours ago, Frau Gabrijela said:

serija moja genijalna prijateljica

gledam to na hbo, meni se bas svidja serija, sjajna scenografija itd a i prica je simpaticna

Posted

odlučila sam prvo da završim knjige, stigla sam do treće, mada mogla bih da gledam, ovo što je snimljeno, rađeno je na osnovu prve. druga je puna preokreta, mogla bi biti još bolja.

Posted

kakvo je tvoje mishljenje u smislu knjiga? da chitamo? da kupimo babi da i ona chita?

Posted (edited)
31 minutes ago, gospa buba said:

kakvo je tvoje mishljenje u smislu knjiga? da chitamo? da kupimo babi da i ona chita?

čitajte, čitajte. može i baba. dinamično, drži pažnju. pokreće mnoga pitanja poput načina da se izađe iz siromaštva, generalno da se ispliva iz situacije gde su na startu podeljenje jako loše karte. neko bira obrazovanje, nekome nije dato iako želi, neko se uzda u svojih drset prstiju, neko u brak, neko zamafijaši... napulj je živopisna pozornica, epoha interesantna.

edip: jao, sad sam videla najavu za čabare. boleština, mene ona slika plaši. :lolol:

Edited by Frau Gabrijela
Posted (edited)

ova slika? :rolf:

ono, jes malo granichna. koji je koji? jesu to uopshte oni? nisu? :unsure:

47580902_2549988631894718_27833392367518

Edited by gospa buba
Posted

ta.

valjda nisu, nadam se da nisu, ali ovaj levi liči na mlađu, pa nisam sigurna. :lolol:

Posted (edited)

jel desno vlaski mag?!

il sam ispala glupa? :D

jesam. levo nije mladja? :D

Edited by darling