Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

ne može da se prođe sunce ti žarko

Posted (edited)

Dasko udarnik, odjutros u 6 na nogama. Taksista stari Beogradjanin koji je bio tu da pamti kad su dosli singidunumski dosljaci, ovlasno parodiranje Balasevica, 2 iznajmljivaca stana sa umerenokontinentalnom klimom u starom NS, setanje Cucike pitbulterijera u starom NS i smekanje zbog kog devojke sutra moraju da idu kod ginekologa, songovi Beograde, Beograde za tebe ko da stoji vreeme dok jase te stranka napredna, dna, uououou. Ikea(Muzika Andrea Regata), Ikeaaa, za Sipad sam jos! Svinjokolj za 29.11. u specijalnoj uniformi zvanoj Mladicevka, maskirna ne za vojsku nego za prasad.

I zavrsetak uz tekst Hej Sloveni na muziku Boze pravde.

Svi puse, ali ne marim. Krcato, divno. U stvari, ovo je bila proslava necijeg rodjendana, pa su dosli kao gosti veceri. A da, i Jankovic zgrcen pod tusem u kupatilu hotela u centru Beca. Opominju ga s recepcije da ne potrosi svu toplu vodu jer je dosla ekskurzija iz Klagenfurta.

Edited by halloween
Posted (edited)

Dasko udarnik, odjutros u 6 na nogama. Taksista stari Beogradjanin koji je bio tu da pamti kad su dosli singidunumski dosljaci

Ulica hadžičikagospodargazdajevremova! [emoji38]

Ne valja kad si već sve fore i songove čuo u emisiji i na yt ali nema veze bili su dobri.. :) Ženi se dopalo to je bitno, ona nije toliki fan :)

Edited by zoki
  • 2 weeks later...
Posted

danas je prvi rodjis nezavisnog alarma. moja najbolja zivotna investicija, s tolko malo para tolko puno radosti. fala, dasko, fala, mladjo, srecan svima koji slave :smile:

Posted

živili daško i mlađo! živio zoran kalezić!

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

živili daško i mlađo! živio zoran kalezić!

:smile:

živili! :s_p:

Posted

U posljednje vrijeme su mi najbolji kao saundtrek za vježbanje i trčanje :)

Živili

• 2 weeks later...
Posted

Imaš svoj radio, ne odgovaraš nikome, šta ti je onda problem da pustiš 1 stvar, ako još ima i neki povod, ali ne, pustićemo Bombaj štampu.

Posted

nisi valjda ti taj shto su ga ojadili na trzishtu sa malim motorinom :lol:

Posted

Vidi, ako danas puste nešto za Lenona, mogu da se jebu. Osim ako nije 1 down 3 to go.

Posted

ne znam, ja retko slusham u originalu, ne stizem, obichno podkaz. a i ako stignem, dok je glazba gledam da isposlujem neke fizikalije po kuci, da ne dangubim kada je sadrzaj ^_^.

Posted

Sta se desava sa sajtom daska i mladje? Ceo dan je nedostupan. Za sta placamo daskoimladjarinu™?