August 31, 20177 yr Baš danas da nema potkaz Uključio kratko na poslu treći sat, vidim da su obrađivali njihov omiljeni IDJ TV, i rekoh super taman ću popodne sve da preslušam i ugasim Edited August 31, 20177 yr by zoki
August 31, 20177 yr Mislim da to ranije četvrtkom nisu obrađivali, ali spominju često jer ih Daško sluša u pekari ujutru [emoji38]
August 31, 20177 yr Jesu bre, prošli četvrtak su pričali o nekom Miki Mausu, izdanku te IDJ škole, nešto "da mi kupiš stan u Emiratima"
August 31, 20177 yr Jao jeste, ali to je PGP, danas su bili Rasta i hard kor džiberi.. Sent from my ME173X using Tapatalk
August 31, 20177 yr E sad sam maksuz otišao da provjerim, nije bre, taj Maus Maki je perjanica idj-a :D http://idjworld.rs/sr/izvo%C4%91a%C4%8Di/maus-maki
September 1, 20177 yr ja skroz kasnim i tek danas slušam 17. i 18. avgust - smrt! serbian circle od 17. i babić i mezoterapija od 18. zlo mi je Edited September 1, 20177 yr by Joshua
September 1, 20177 yr bilo je zabavno za tog rastu zato što je daško pre nego što su pustili pesmu, izražajno recitovao tekst u avgustu mi je bila omiljena epizoda kad su pričali o žeželjevom mostu. cerekala sam se na sred ulice, i sad mi je smešno kad se setim.
September 1, 20177 yr Author Svaka vama čast kad sve preslušavate... ja ako omašim nešto konkretne sedmice, posle se ne vraćam - kontam, evo novih.
September 1, 20177 yr ja ne preslušavam. slušam ih uživo ujutro dok se rasanjujem i na putu do posla. nije mi zanimljivo da slušam posle.
September 1, 20177 yr Svaka vama čast kad sve preslušavate... ja ako omašim nešto konkretne sedmice, posle se ne vraćam - kontam, evo novih. ispreskakala sam i ja dosta, htela redom, al ipak krenula od novih... možda posle popunim. al nikad ih ne slušam ujutru - ili bindžujem il uveče
September 3, 20177 yr u nastavku kašnjenja: mržnja četvrtkom od 24.8 - sudar starih i novih vrednosti a dašku pride za korija vebstera, bodeže i surovi trešing :D