gospa buba Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 shta je sa nerom kod kusica? prava nera ili neko zezanjje?
darling Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ako moze da se dodaju i vesti i citanje vodostaja na srpskom, na jeziku par manjina i jos nekoliko svetskih jezika, meni bi srce bilo puno. kad su radili na radio esu, citali su iskljucenja struje i vode u novom sadu. obozavala sam taj deo emisije :) nacin na koji se oni bave sportom i estradom i koliko tim temama pridaju znacaja taman je kolko meni treba. neam domace televizije, ne pratim tabloide, ne gledam profesionalni sport, dasko i mladja su moj prozor u taj svet. ko posledicu slusanja djet seta, znam da stanija postoji, a neam pojma kako izgleda. eto, znam joj i glas, daskov rumski :D
crtamOrasi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) Dok su bili na asfm citali su vodostaje (i ostale servisne informacije) po Vojvodini svakog jutra. Nera kod Kusica je za vodostaje bila ono sto je Ruma bila za temperaturu. E: ^ Edited August 18, 2017 by crtamOrasi
crtamOrasi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Dobra je asara, i pored krs muzike imacu soft spot za njih dok je sveta i veka zbog uzbudilnika.
gospa buba Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) aaa, kapiram, nera kokoshka <_< Edited August 18, 2017 by gospa buba
darling Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) Dobra je asara, i pored krs muzike imacu soft spot za njih dok je sveta i veka zbog uzbudilnika. jao orasi, moramo da mrzimo assfm zbog odnosa vlasnika radija prema njima dvojici. oni o tome retko govore, al ponekad izadje ponesto gorko iz njih, al na urnebesan nacin. nije ih placao, ukrao im je ime uzbudilnik i zastitio ga ko svoju intelektualnu svojinu, uzeo im uzbudilnikov fejsbuk nalog i tako dalje. Edited August 18, 2017 by darling
gospa buba Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 i shta sad radi s tim shto je uzeo? ubire profit neki mozda?
darling Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) ne. kako ce. to je samo da napakosti. bio ljut sto su otisli na drugi radio jer ih nije placao i maltretiro ih da pustaju sranje muziku. neko od njih dvojice je reko jednom da ga je zastita imena kostala 40ak hiljada dinara.. izgleda da nije znao da ime nije ruza. Edited August 18, 2017 by darling
crtamOrasi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) Ja sam mislio (ne, bio sam ubedjen) da je b92 okupirao ime, jer se vremenski poklopilo sa prelazom na oradio. Ako je za opravdanje ne idem na fejs ili tviter, niti znam ikoga ko ih licno zna pa da mogu da pokupim neki info. Ass it is, propali dabobda :D E: to kad su rekli u emisiji sam propustio Edited August 18, 2017 by crtamOrasi
darling Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 tooooooooooooooo! nisu to pricali ko pricu, nego sporadicno izleti poneka recenica, delic slagalice. a ja slazem...
crtamOrasi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ne, bre, to sto kazes za 40k za zastitu autorskih prava, to definitivno nisam cuo. A jes im povremeno izleti neki hejt prema assfm, al to je valjda i normalno prema bivsem poslodavcu, zato nisam ni uzimao za mnogo ozbiljno.
radisa Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ko nije preslušao, neka presluša... Prva je genijalna...
Recommended Posts