crtamOrasi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Meni je to kad pricaju o sportu jedno od omiljenih, bas zato sto blage veze nemaju :D
zoki Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 To! Dupliram uplatu ako urade 1 direktan prenos bilo kod sporta :)
radisa Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Nek njih dvojica zovu Čvarkova i Torbicu, pa naprave prenos nečega zajedno... Kako bi to dobro bilo... Njih dvojica da lupaju, a ova dvojica da nešto i znaju... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
darling Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 vi sto se lozite na fudbal imate utakmice, televizijske prenose, speijalizovane emisije, novine, forume, potforume, ulice su vase, politicare, trosite budzetski novac za vase hobije, bijete nas, gradove nam pretvarate u groblja, i to vam sve nije dovoljno, nego ocete jos da nam uzmete daska i mladju. pazi kad necete.
gospa buba Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 da prate fudbal i ostale sportove, nikad im ne bih ukljucila radio. +200. mada, mozda i lazem, ja sam godinama bila verna slushateljka sporckog ritma, shto me nije sprechilo da ne nauchim apsolutno nishta iz materije. samo sam se strava dobro provodila
James Marshall Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ja sam bio ubijeđen da ljudi slušaju D&M zbog načina na koji njih dvojica obrađuju teme a ne zbog sadržaja, koji je ionako miks svega što običnom čovjeku dođe u vidno polje u toku dana.
levi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 A radiša je i onako predložio da se bave tv poluvremenom, a ne utakmicom, što u principu i rade četvrtkom Mada jeste zanimljivo, kada ljudi koji se ne razumeju u sport pričaju o sportu. Sportski deo foruma tome duguje svoju popularnost
copkillah Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ja sam bio ubijeđen da ljudi slušaju D&M zbog načina na koji njih dvojica obrađuju teme a ne zbog sadržaja, koji je ionako miks svega što običnom čovjeku dođe u vidno polje u toku dana. +1 ako primenimo tu logiku, darling može da prestane da ih sluša jer se neprestano bave i raznoraznim polusvetom u đet-setu (a i ovako)
James Marshall Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 (edited) Pa realno od tri sata programa samo srednji je obračun sa debilnim pojavama među nama i angažovana društvena kritika i prati ozbiljne aktuelne događaje. Slušati 5 i više godina kalendar koji se ponavlja i "dogodilo se na današnji dan" a treći sat o tome kako je Dara Bubamara nalakirala nokte, da nije načina kako ova dvojica to prezentuju, bio bi znak da je slušalac zreo da bezbolno može da pređe na radio Pink ili neki od Bakijevih S radija. Edited August 17, 2017 by James Marshall
crtamOrasi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Dobro, djetset popunjava koliko, 5-10 minuta najvise. Mada je i to previse.
zoki Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Evo stiže predlog za rubriku sportski petak Sent from my ME173X using Tapatalk
SNARC Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ako moze da se dodaju i vesti i citanje vodostaja na srpskom, na jeziku par manjina i jos nekoliko svetskih jezika, meni bi srce bilo puno.
Recommended Posts