Ajant23 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Paynovi filmovi su, jednostavno, sve kvalitetniji i kvalitetniji...
kobni zelaya Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 E što si otvorio topic, svaka ti čast! Nije trebalo toliko da se trudiš.
Ajant23 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Pa, ti bi ionako samo upropastio utisak o filmu svojim ušinutim blebetanjem...
Ajant23 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Ima... Trči, juri, hitaj... Zlatna palma dostojna ranijih vremena!
kobni zelaya Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) samo dvdscr, sačekaću bar xvid.edip - ma, ustvari kupujem. :) Nema mnogo filozofije kad je Bruce Dern u glavnoj ulozi. Edited February 10, 2014 by kobni zelaya
Ajant23 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Meni je na 32" izgledao odlično. Idi u bioskop onda... Za ovo i American Hustle ionako jedino i vredi platiti ulaznicu...
keitel Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Nisam neki Pejnov fan ali ovo mu je do sada najbolji film. Ima onaj izraz koji kritičari koriste, "zaokružio opus", e mislim da bi on ovde bio prikladan. Galerija likova koji prolaze kroz film je fascinantna, pretpostavljam da mu je ovde najviše pomoglo lično iskustvo.
salerokada Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Film kao film dobar. Ali, koliko sporo i bez dešavanja. Jedva sam uspeo da ga izdržim. Sporo skoro kao Radoš. Kontam da je film dobar, ali not my cup of tea.
Roger Sanchez Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Meni je film bio odličan. Kod Descendantsa mi se sve činilo bolno i čudno sporovoznim, ali ovdje mi se tempo™ dopao, nekako je u skladu s temom i akterima.
pt 2.0 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 idem večeras da pogledam, i baš se radujem. na osnovu sižea i inserta koji su dali na sajtu FEST-a nekako imam osećaj da će mi se film baš dopasti.
colonelo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Simpatičan film. Spor ritam mi nije smetao, a ni cb fotografija. Glavni glumci jako dobri. Bruce Derna sam kao glavnog glumca još samo u onom Hitchcockovom poslednjem filmu, a ovdje je odličan. Baba (June Squibb) isto odlična. Iz ove perspektive mi je zapravo ona bila favorit za Oskara u svojoj kategoriji, al jbg. Dobar i mlađi sin, a tu su ''Better Call Saul'' kao stariji sin i Stacey Keach, u još jednoj ulozi smrada. Slažem se, sjajna je epizoda sa kompresorom- Od sporednih likova apsolutni favoriti su mi dva debela rođaka :D
Roger Sanchez Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Od sporednih likova apsolutni favoriti su mi dva debela rođaka :D Likćine!
Recommended Posts