barrcode Posted July 4 Share Posted July 4 Cadini di Misurina ? (neki Dolomiti jesu) Quote Link to comment
Serena Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) Da, Dolomiti su Val di Fassa. Tako brzo su dolazili i odlazili oblaci i samo na momemte se videlo nestvarno plavo nebo 😍 Edited July 4 by Serena 9 Quote Link to comment
Lancia Posted July 4 Share Posted July 4 6 hours ago, barrcode said: Super fotka 5 Quote Link to comment
kipo Posted July 4 Share Posted July 4 Kao neki danski film, ne mogu da se sjetim koji. Quote Link to comment
Milošica Posted July 4 Share Posted July 4 1 minute ago, kipo said: Kao neki danski film, ne mogu da se sjetim koji. Walhalla Rising? Quote Link to comment
kipo Posted July 4 Share Posted July 4 1 hour ago, Milošica said: Walhalla Rising? Da, i tu ima krst, ali nesto pitomije mislim da je, nesto kao Godland, samo starije mora biti. A mozda mi su mi se izmijesale slike i filmovi. Quote Link to comment
Popular Post igoraki Posted July 8 Popular Post Share Posted July 8 danas na dunavu i upet su krenuli da prskaju protiv komaraca 9 2 Quote Link to comment
Popular Post barrcode Posted July 11 Popular Post Share Posted July 11 o ne, ja opet slikao neke krave. 9 2 Quote Link to comment
Recommended Posts