January 10, 20196 yr ta druga je moj favorit, iako su sve mnogo lepe @mustang jel možeš da vratiš malibu? prija mi na ovu zimu plus, mark rothko se bio potpisao na nebu, zbog čega mi je posebno zanimljiva
January 10, 20196 yr 1 hour ago, beyoncé said: ta druga je moj favorit, iako su sve mnogo lepe @mustang jel možeš da vratiš malibu? prija mi na ovu zimu plus, mark rothko se bio potpisao na nebu, zbog čega mi je posebno zanimljiva my pleasure ne znam na koju mislis tacno, ne secam se koju sam okacila. a inace proveri moj instagram @stasa_bronson ima tu dosta pejzaza.
January 10, 20196 yr Evo još par iz istog ciklusa, stvarno se lepo svetlo skockalo za fotkanje... I jedna malo tmurnija:
January 11, 20196 yr @Mil@n tako lepe fotografije! @mustang auuu...kakvo nebo! i okean! bas lepa fotografija Edited January 11, 20196 yr by Pontijak
January 11, 20196 yr 2 hours ago, John Coltrane said: @Mil@n Mrzim zimu, al ove bih metnuo na desktop, stvarno su prelepe. isto brrrr! al Mil@n realno odvalio sa ovim fotkama.
January 12, 20196 yr @mustang. da, to je to nebo. dressed in purple and scarlet and adorned with gold suuuper su ti fotke, uživam! i milanove isto
January 12, 20196 yr On 10.1.2019. at 15:35, vladavsnarod said: Rtanj? Lepa je Istocna Srbija, plus nenaseljena.
January 14, 20196 yr On 12.1.2019. at 13:40, djeneralche said: Rtanj? Lepa je Istocna Srbija, plus nenaseljena. Da, Rtanj. Ce se naseli Kineski strateski partner u RTB Bor
February 4, 20196 yr downtown la u pozadini, ispod brda holivud blvd ova ispod je sunset na sunset ulici...nikad da mi dosadi, pardoniram ako sam dosadna sa sumrakom (iz kola u pokretu slikano pa malo mutno) Edited February 4, 20196 yr by mustang