November 8, 20186 yr Al' uvek se setim Gorana Bregovića kad je sastavio onaj prvi svoj Orkestar za svadbe i sahrane. I priča u nekom intervjuu, hvali orkestar i svirku i kaže: Imam sto ljudi na bini oko mene, ne moram ništa ni da sviram I smeje se. Car.
November 9, 20186 yr manje vise bregovic, postujem ja svaciji uspeh a sad sto je meni on bio odvratan jos od tinejdzerskih dana kada se pojavio nema nikakve veze ni sa njim ni sa njegovim uspehom i muzikom itd. a sada nesto sto nije tramvaj
November 9, 20186 yr On 26.10.2018. at 19:42, Pontijak said: 1 hour ago, Pontijak said: Za razliku od prve (sjajne) fotografije, druga ima nesto, verovatno u fokusu (ja ne znam da objasnim) sto me cini nervoznim.
November 9, 20186 yr 2 hours ago, Pontijak said: manje vise bregovic, postujem ja svaciji uspeh a sad sto je meni on bio odvratan jos od tinejdzerskih dana kada se pojavio nema nikakve veze ni sa njim ni sa njegovim uspehom i muzikom itd. a sada nesto sto nije tramvaj
November 9, 20186 yr 2 hours ago, Majo said: Za razliku od prve (sjajne) fotografije, druga ima nesto, verovatno u fokusu (ja ne znam da objasnim) sto me cini nervoznim. evo nesto smirujuce
November 10, 20186 yr Опа Сезане светло ти је флет, пробај исто ово поред прозора, без блицаImam i to