Bujodrag Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Al' uvek se setim Gorana Bregovića kad je sastavio onaj prvi svoj Orkestar za svadbe i sahrane. I priča u nekom intervjuu, hvali orkestar i svirku i kaže: Imam sto ljudi na bini oko mene, ne moram ništa ni da sviram I smeje se. Car.
Pontijak Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 manje vise bregovic, postujem ja svaciji uspeh a sad sto je meni on bio odvratan jos od tinejdzerskih dana kada se pojavio nema nikakve veze ni sa njim ni sa njegovim uspehom i muzikom itd. a sada nesto sto nije tramvaj
Lancia Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 On 26.10.2018. at 19:42, Pontijak said: 1 hour ago, Pontijak said: Za razliku od prve (sjajne) fotografije, druga ima nesto, verovatno u fokusu (ja ne znam da objasnim) sto me cini nervoznim.
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 2 hours ago, Pontijak said: manje vise bregovic, postujem ja svaciji uspeh a sad sto je meni on bio odvratan jos od tinejdzerskih dana kada se pojavio nema nikakve veze ni sa njim ni sa njegovim uspehom i muzikom itd. a sada nesto sto nije tramvaj
Pontijak Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 2 hours ago, Majo said: Za razliku od prve (sjajne) fotografije, druga ima nesto, verovatno u fokusu (ja ne znam da objasnim) sto me cini nervoznim. evo nesto smirujuce
Caligula Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Опа Сезане светло ти је флет, пробај исто ово поред прозора, без блица
renne Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Опа Сезане светло ти је флет, пробај исто ово поред прозора, без блицаImam i to
mlatko Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 promeni mušemuInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Ras Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 (edited) letos. peščara. Edited November 11, 2018 by Ras
Recommended Posts