Ayatollah Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Današnji zalazak Sunca iznad Novog Beograda. Slikano kroz staklo, nažalost, nisam imao drugu mogućnost:
Ayatollah Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: falkenštajner? Danube Business Center, to je poslovna zgrada koja se naslanja na Falkensteiner. I hotel i zgrada imaju istog vlasnika, tj. de facto uprava hotela upravlja i zgradom. Inače, možda i najbolja zgrada u kojoj sam radio u karijeri - nova, komotna i ne preterano velika, ali ni premala (11 spratova), sa odlično osmišljenim enterijerom. Ima samo dve mane - ne mogu da se otvaraju prozori nikako (pa ceo dan dišemo reciklirani vazduh) i ofis je orijentisan na jug, pa nas Sunce bije skoro ceo dan, a imamo samo zastore za zaštitu.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 bio sam na falkenštajnerovoj terasi gore na vrhu, fantastičan je pogled uvek me oduševi neki novi ugao gradske panorame
Pontijak Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 a vidi se i A1 zgrada u kojoj sam ziveo kao dete i tinejdzer a sada nesto sasvim drugacije uobicajeno za mene
Caligula Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) On 5.11.2018. at 11:39, Pontijak said: a vidi se i A1 zgrada u kojoj sam ziveo kao dete i tinejdzer a sada nesto sasvim drugacije uobicajeno za mene sad slusam ovo, leglo na fotku ko budali shamar @Filozof manijak yeah Edited November 6, 2018 by Caligula
Pontijak Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 On 6.11.2018. at 18:00, Caligula said: sad slusam ovo, leglo na fotku ko budali shamar e pa onda nadji neku muziku i za ovo
Caligula Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 9 minutes ago, Pontijak said: e pa onda nadji neku muziku i za ovo link
Pontijak Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) 10 minutes ago, Caligula said: link priznajem da sto sam stariji sve manje mogu ovo da slusam a ludovao sam pre cetiri decenije za tim majlsovim periodom, sada slusam samo njegove tzv mladalacke radove i da, imao sam srece da sam ga slusao na koncertu madaaaa.... ja zaista volim tramvaje do infantilnosti i meni recimo uz ovo ide neka vesela muzika, kao na primer ovo (inace covek je sjajan sta radi sam) Edited November 8, 2018 by Pontijak
Bujodrag Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Nikad čuo za ovoga ali je odličan. Želim ga u bendu, ne bih morao skoro ništa da sviram, uživancija
Pontijak Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 9 minutes ago, Bujodrag said: Nikad čuo za ovoga ali je odličan. Želim ga u bendu, ne bih morao skoro ništa da sviram, uživancija odslusaj i ostalo sto je stavio na jutjub, sjajan lik :)
Recommended Posts