Caligula Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ti si poludeo sa tim telefonom, ovo je jebeno odlično. +1
Pontijak Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) bio sam ja lud i pre nego sto su smislili mobilni telefon Edited May 6, 2014 by Pontijak
Pontijak Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 svima koji samo sliketaju mobilnim telefonima ja bih dao papir i olovku i zabranio kamere u telefonima pa neka onda crtaju selfije i pejsaze!
John Coltrane Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Dobra ti ova zadnja-gleda 10minuta i ne mogu da provalim sta je? Deluje kao kisa na prozoru, a moze biti i prolivena casa vode po stolu. Iz neke perspektive pozelim da je more.
Aće Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 svima koji samo sliketaju mobilnim telefonima ja bih dao papir i olovku i zabranio kamere u telefonima pa neka onda crtaju selfije i pejsaze! vidis, jedan moj gari crta na mobilnom :D
Pontijak Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) e tako! crtanje, nego sta! @john coltrane granit fontane kod narodne bibliJoteke, posle kise Edited May 7, 2014 by Pontijak
Recommended Posts