April 5, 201510 yr Author ja bi se ograničio na neki makro objektiv npr., svetlo da bude u kontri i zilbericom šta se doda, doda. i naravno nekako izdvojiti jedan cvet. za ovo drvo konkretno bi mi trebale merdevine jer je abnormalno visoko, ova je fotka nastala bukvalno na puš pauzi, sakrio sam se ispod njega da ne pokisnem, i škljoc. mada ima ona fora za makro na mobilnom, al sam izgubio neophodnu rekvizitu :(
April 5, 201510 yr a ti ne bi morao da stipsaris sa jednom fotkom u tri meseca...daj jos! :) inace me podseca ova tvoja zadnja na svet tresnje...kako bih volela da odem u japan i budem tamo kada cveta ...ili u washington...nego mi blizi japan.
April 5, 201510 yr Author jutro edit izvinjavam se ako je bilo Edited April 5, 201510 yr by kud u maglu Simoviću
April 5, 201510 yr tako! THANK YOU! odlicna....asocira na distopiju....film gatacca...svaka cast na uglu i posmatranju
April 5, 201510 yr image.jpg jutro edit izvinjavam se ako je bilo interstellar! - prva asocijacija. da, te jutarnje senke u sobi/stanu/gde vec, za eksperimentisanje - keva! video sam odavno jednog naseg lika koji se igrao tim senkama/linijama u jutarnjim casovima, to mi je kasnije [otvorilo apetit] pokrenulo mastu. @renne, dobro dosao i ovde :) Edited April 5, 201510 yr by hoffnung