kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 ja bi se ograničio na neki makro objektiv npr., svetlo da bude u kontri i zilbericom šta se doda, doda. i naravno nekako izdvojiti jedan cvet. za ovo drvo konkretno bi mi trebale merdevine jer je abnormalno visoko, ova je fotka nastala bukvalno na puš pauzi, sakrio sam se ispod njega da ne pokisnem, i škljoc. mada ima ona fora za makro na mobilnom, al sam izgubio neophodnu rekvizitu :(
mustang Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Da nisi na pogresan okacio...ovo je mobitelska fotografija a ne now eating? :)
mustang Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 a ti ne bi morao da stipsaris sa jednom fotkom u tri meseca...daj jos! :) inace me podseca ova tvoja zadnja na svet tresnje...kako bih volela da odem u japan i budem tamo kada cveta ...ili u washington...nego mi blizi japan.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 (edited) jutro edit izvinjavam se ako je bilo Edited April 5, 2015 by kud u maglu Simoviću
mustang Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 tako! THANK YOU! odlicna....asocira na distopiju....film gatacca...svaka cast na uglu i posmatranju
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 odlicna....asocira na distopiju....film gatacca...
hoffnung Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) image.jpg jutro edit izvinjavam se ako je bilo interstellar! - prva asocijacija. da, te jutarnje senke u sobi/stanu/gde vec, za eksperimentisanje - keva! video sam odavno jednog naseg lika koji se igrao tim senkama/linijama u jutarnjim casovima, to mi je kasnije [otvorilo apetit] pokrenulo mastu. @renne, dobro dosao i ovde :) Edited April 5, 2015 by hoffnung
Pontijak Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 image.jpg jutro edit izvinjavam se ako je bilo kako je ovo dobro!!!
Recommended Posts